USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Володимир-Волинська міськрада вимагає скасувати Податковий кодекс

23 Листопада 2010 19:05
На сесії Володимир-Волинської міської ради депутати прийняли звернення, у якому вимагають від Президента України Віктора Януковича ветувати Податковий кодекс і відправити у відставку прем"єр-міністра Миколу Азарова.

Звернення прийняли з ініціативи фракцій ВО "Свобода" та ВО "Батьківщина", - повідомили у прес-службі обласної організації "Свободи".

У тексті документу йдеться:
"18 листопада 2010 року Верховна Рада України прийняла Податковий кодекс. Перед цим Кабінет міністрів на чолі з Миколою Азаровим та Сергієм Тігіпком ішов на удавані поступки, організувавши ілюзію «громадського обговорення» нового Податкового кодексу та внесення деяких змін до тексту законопроекту. Проте головні вимоги підприємців так і не були враховані Кабінетом міністрів і Верховною Радою. Цей документ викликав численні протести на всій території України, оскільки він порушує конституційні права українців, збільшує податковий тиск на представників малого і середнього бізнесу.
Ми, депутати Володимир– Волинської міської ради, категорично виступаємо проти ухвалення, підписання та запровадження у життя Податкового кодексу.
Податковий кодекс нищить малий та середній бізнес, позбавляє мінімальних засобів існування мільйони працюючих громадян та членів їх родин. Податковий кодекс знищує середній клас як основу демократії та громадянського суспільства.
Податковий кодекс ухвалюється в інтересах великого капіталу, який знімає з себе соціальну відповідальність за добробут суспільства. Захистивши власні кошти від оподаткування через виведення їх в офшори, правляча в країні олігархія весь фіскальний тягар перекладає саме на малий та середній бізнес".
У зв'язку з цим депутати Володимир-Волинської міськради вимагають від Президента України негайно накласти на Податковий кодекс вето та зобов’язати уряд його відкликати, відправити у відставку Кабінет міністрів України на чолі з Миколою Азаровим як такий, що проводить послідовну політику соціальної українофобії. Від Верховної ради Володимир-Волинська міська рада вимагає скасувати прийнятий 18 листопада 2010 року Податковий кодекс України як такий, що створює загрозу економіці України, збільшує соціальну напругу в державі та зумовить подальше зубожіння громадян України.
"Якщо Ви не виконаєте цих вимог і не зупините введення в дію Податкового кодексу це означатиме, що Ви свідомо берете на себе персональну відповідальність за всі негативні наслідки від його запровадження. У випадку введення в дію Податкового кодексу ми будемо змушені захищати своє право на життя, право на підприємницьку діяльність , інші громадські права і свободи безстроковими страйками та акціями громадської непокори", - йдеться у зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 23 Листопада 2010 21:40
А луцька-не вымагае- спить!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus