USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волинь боргує за газ 83 мільйони

13 Лютого 2011 14:09
За спожитий газ Волинь заборгувала 83 мільйони гривень, не розрахувавшись навіть за половину використаного ресурсу.

Чому така сума, хто винен та коли волиняни врешті розрахуються за блакитне паливо з’ясовували 10 лютого на міністерській селекторній нараді під головуванням міністра з питань регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Юрія Хіврича, про яку розповіло Волинське телебачення.

Волиняни за спожитий газ розрахувались лише на 46%. За областю борг – 83 мільйони гривень.

Найменше за спожитий газ розрахувались у «Східноєвропейській теплоелектрогенеруючій компанії».

«Східноєвропейська теплоелектрогенеруюча компанія» розрахувалася сьогодні всього на 35%. І от ми дивимся – різниці в тарифах в неї зовсім немає. А всього заборгованість цієї компанії складає за цей рік 20 мільйонів, а всього 55 мільйонів», – сказав Хіврич.

Волинське керівництво виправдовується, мовляв компанія, яка обігріває третину обласного центру, на Волині тільки реєструється. Донині ж фінансові операції проходили через київський офіс. А там контролювати гроші вкрай складно. Попри це, обіцяють розібратися з боргами якнайшвидше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
о,о Показати IP 13 Лютого 2011 14:25
Варто сказати про тендери на газ для ВОДТРК, що хочуть провести в цьому місяці. Які тендери, панове? Якщо газ продається за державною ціною?!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus