USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь віддала ініціативу Львівщині у розбудові кордонів, - Єлева

12 Лютого 2010 18:45
Депутат обласної ради Юрій Єлева вимагає від облради нагадати Києву про обіцяний перехід із Польщею «Кречів-Крилів», ремонт стратегічної траси Київ-Ягодин і підготовку волинської інфраструктури до Євро-2012.
Під час засіданні колегії Волиньради депутат Юрій Єлева розповів, що Волинь не повинна поступатися Львівщині, де за державні кошти мають спорудити 3 міждержавні переходи. «На жаль, Волинська область віддає ініціативу Львівській», - сказав Єлева.
Проте, нагадаймо, що наразі мова про спорудження пункту пропуску «Кречів-Крилів» не йдеться. По-перше, він був внесений до другої черги будівництва. По-друге, Волинська облдержадміністрація сконцентрувала свою увагу на «Адамчуки-Збереже», поява якого матиме для області вагоміший економічний ефект.
«Він буде розташований недалеко від Шацького національного парку. І зможе привабити більше туристів на Волинь», - сказав Андрій Ломага. І додав, що розбудова цього переходу сприятиме розвитку позитивного іміджу Волині.
Перший заступник голови Волиньради Борис Загрева нагадав, що важливими для області є й ремонт дороги «Луцьк-Львів», зважаючи на розбудову луцького летовища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus