USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинське СБУ знає місця, де можуть фальсифікувати вибори

4 Лютого 2010 10:31
Напередодні другого туру президентських виборів у обласному управлінні СБУ запевнили, що вибори на Волині будуть чесними.
«Служба безпеки в межах своєї компетенції вживає усіх необхідних заходів для надійного забезпечення державної безпеки. А також своєчасного виявлення та припинення проявів терористичного та іншого протиправного характеру стосовно кандидатів у Президенти й інших учасників виборчого процесу, сприяння органам державної влади у забезпеченні демократичних конституційних основ для волевиявлення громадян», - каже начальник обласного управління СБУ Віктор Андрейчук.
У Центральному управлінні та регіональних органах СБ України, в тому числі Волинському, із 31 грудня 2009-го започатковано цілодобове чергування «телефонів довіри». Створено оперативні групи для надання правової оцінки отриманих повідомлень громадян про порушення виборчого законодавства.
Повідомлення, які надійдуть на «гарячий» телефон за номером (332) 244025, обов’язково будуть перевірені. За результатами перевірки будуть прийняті відповідні рішення. Крім того, в усіх міжрайвідділах СБУ теж функціонують «телефони довіри» і проводиться цілодобовий прийом громадян, - повідомляє прес-служба обласного управління СБУ.
«Для забезпечення вільного та демократичного волевиявлення у день виборів на кожній ОВК будуть працювати оперативно-слідчі групи. Особливо в тих місцях, де, згідно з нашою інформацією, мо­жуть мати місце фальсифікації», - зазначив Віктор Андрейчук.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus