USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські альпіністи розгорнули стяг України на вершині Кавказу. ФОТО

21 Вересня 2010 10:31
Група із п’яти волинських альпіністів-аматорів нещодавно повернулась із Кавказу.
Під керівництвом двох професійних альпіністів та місцевих гірських рятувальників сміливці здійснили сходження на два «п’ятитисячники» Східного Кавказу – гори Казбек та Арарат, де символічно розгорнули прапор МНС України. Про це повідомили у центрі пропаганди ГУ МНС в області.
У групі був син працівника головного управління МНС України у Волинській області Микола Пукса.
Для того, аби піднятись на кожну з вершин, альпіністи пройшли відповідну фізичну та психологічну підготовку, закупили спеціальне обладнання. По чотири дні хлопці долали кожну з вершин. Аби досягнути цілі, змушені були перетинати льодовик завширшки півкілометра та зону каменепаду, де навіть найменша помилка могла б закінчитись фатально. Цю перемогу над висотою та небезпекою Микола Пукса присвятив професійному святу працівників системи МНС України – Дню рятівника.
Альпіністи успішно дійшли до своєї мети і благополучно повернулись додому. У планах – подолати вершину висотою понад 6 тисяч метрів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Денис Показати IP 21 Вересня 2010 22:53
Я учасник цього сходження. Відразу видно, що стаття написана на замовлення. Ніякого відношення група спортсменів-альпіністів до МНС не має! Крім одного з учасників. Піар і реклама МНС за рахунок старань інших людей.
жора Показати IP 22 Вересня 2010 03:23
а дозвіл на використання чужих фото є??
кекс Показати IP 22 Вересня 2010 23:03
Хто ці 5 чоловік? в статті йде мова про двох професіоналів
Гість Показати IP 29 Вересня 2010 23:52
Знаю тих, кого у статті названо професіоналами. Хлопці не вперше долають вершини. Чому ж їх мимохідь згадали? Стаття про одного хлопчину? Якщо стаття має на меті (уявимо) висловити про гордість за цих молодих людей як представників краю, їх досягнення, то треба як мінімум назвати всіх. Хто ж навчав, контролював, страхував вищезгаданого молодого чоловіка. Але то ж менталітет такий, є лише "Я". А хлопчина молодець, раз зважився, діло нелегке.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus