USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Волинські аптеки перевіряє податкова

3 Листопада 2009 08:58

Волинські податківці контролюють дотримання законодавства аптечними закладами. Про це 2 листопада повідомляють «Волинські новини».
Як повідомляє управління податкової міліції ДПА у Волинській області, за дотриманням чинного законодавства при реалізації ліків та засобів медичного призначення на Волині слідкують 11 мобільних груп.
Протягом останніх чотирьох днів  податківці провели 13 перевірок місцевих аптек спільно з представниками інших контролюючих органів. У трьох випадках  зафіксували порушення податкового законодавства, а саме –перевищення граничних цін на препарати антивірусної групи. На порушників складено адміністративні протоколи та донараховано штрафні санкції.
Контроль органів державної податкової служби за реалізацією лікарських засобів і виробів медичного призначення триває.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 3 Листопада 2009 10:02
дурдом... та не аптеки треба перевіряти,а санстанцію та органи виконавчої влади ,які прошляпили епідемію....а якби війна почалась?...то вони не мають навіть масок...ГАНЬБА УРЯДУ!!!
alex Показати IP 3 Листопада 2009 23:28
Аптеки потрібно давно вже потрясти. Ще до цієї паніки в них рентабільність була 150-200 %. Чому в нас так багато аптек? Тому що комусь це дуже вигідно. В цій ситуації повинна бути здорова конкуренція і ціни значно нижчі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus