USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські козачата влаштували бійки на Різдво

14 Січня 2010 16:43

Всеукраїнський навчально-вишкільний семінар із бойового гопака  триває у місті Березне сусідньої Рівненської області. Серед учасників із Рівненської, Запорізької, Хмельницької, Дніпропетровської областей – і вихованці волинської «Школи козацького гарту» на чолі з козацьким полковником Олександром Середюком.
 
Президент Міжнародної федерації бойового гопака Володимир Пилат читав лекції про здоров’я, історію України, козацтва та гопака. Власне, техніці бойового мистецтва навчали козачат досвідчені вчителі гопака Олег Нагорний і Юрій Циган.
 
Кожен ранок учні починали зарядкою на свіжому повітрі. В останні дні семінару інструктори-тренери здавали іспит, який тривав по три години.
 
Полковник Олександр Середюк отримав сертифікат, який підтверджує його право викладати Бойовий гопак оздоровчого напрямку.
 
Свідоцтва отримали і двоє його учнів – Андрій Пекний і Віталій Невідомський. Разом вони розвиватимуть козацьке бойове мистецтво на Волині, - повідомляє Волинське телебачення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus