USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські перевізники відмовляються від пільговиків

1 Лютого 2010 16:31
На особистий прийом до голови ОДА Миколи Романюка прийшли близько 40 волинських перевізників. Водії прагли вирішити питання із пільговим перевезенням пасажирів.
Транспортників не влаштовують нинішні тарифи на проїзд, які розроблені ще 2006 року і, наразі, є збитковими. За останні роки в кілька разів підвищилися ціни на пально-мастильні матеріали та запчастини. «Після того, як була розроблена тарифна сітка по зупинках у Луцьку, на багатьох приміських маршрутах проїзд став збитковим. Для чого нам такі експерименти?», - запитують перевізники.
Вони стверджують, що із серпня 2009-го не отримали відшкодування із пільгових перевезень. Також нарікають на збільшення пільговиків.
«Коли ми перестанемо залежати від чиновників, які не втрутилися в ситуацію. Вони відверто ігнорують нас», - йдеться у зверненні перевізників до губернатора краю.
Перевізники також вимагають зменшити кількість пільговиків, котрі одночасно безплатно їдуть в салоні автобуса. Транспортники просять владу допомогти їм позбутися «лівих» перевізників.
Волинські перевізники кажуть, що за відсутності реакції на їхнє звернення, вони будуть змушені звертатися до «вищих державних органів, навіть суду».
Голова облдержадміністрації Микола Романюк пообіцяв, що проаналізує ситуацію і зробить відповідні висновки.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus