USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські рятувальники похвалилися технікою. ФОТО

15 Вересня 2010 16:32
Напередодні професійного свята – Дня працівників цивільного захисту – волинські рятувальники на центральному майдані Луцька 15 вересня організували спеціальну виставку рятувальної техніки.
Виставка показової техніки та рятувального приладдя, яку організувало головне управління МНС України в області, тривала чотири годин. Перехожі мали змогу зблизька роздивитись аварійно-рятувальні машини, якими пожежники виїздять на ДТП, пожежну автоцистерну, автокран та підйомник, машини для операцій з розмінування та водолазно-пошукових робіт, сучасний автомобіль швидкої невідкладної допомоги.
«Ми виставили на огляд дев’ять зразків нашої нової техніки, отриманої протягом останніх двох-трьох років. Ця вся техніка, незважаючи на святкування, знаходиться у повній готовності до надзвичайних подій, оскільки перебуває на чергуванні. І якщо такий виклик тапився б, то деякі машини негайно відбули б на місце пригоди», – пояснив помічник начальника ГУ МНС Володимир Нестеров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus