USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські школярі просять водіїв бути уважними на дорозі

22 Вересня 2010 10:23
Учні волинських шкіл взяли участь у Всеукраїнському конкурсі-рейді «Увага! Діти на дорозі!», який проводився з 20 серпня до 20 вересня з метою запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму.
У його рамках в усіх класах загальноосвітніх навчальних закладах відбувалися Єдині уроки з вивчення правил дорожнього руху, а патрульні екіпажі ДАІ були максимально наближені до шкіл, повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
У волинській міліції кажуть, що на території області кількість ДТП за участю дітей цього року значно зменшилася. Їх кількість становить 53 випадки.
Днями в управлінні Державтоінспекції УМВС України в області було проведено конкурс серед школярів Волині на найкраще зверенення до водія.
«Шановні водії! Будьте обережними та уважними на дорогах. Зменшуйте швидкість поблизу пішохідних переходів, а особливо біля дитячих установ. Не сідайте за кермо у нетверезому стані. Адже від вашої поведінки на дорозі залежить не тільки ваша безпека, а й наші молоді життя», – з такими словами звертались діти до водіїв.
Діти з усієї області надсилали свої роботи до ДАІ. Серед них були малюнки, власні вірші, і навіть відеосюжети. Дехто з дітей у своїх малюнках подякував окремим водіям маршрутних таксі, які возять їх до школи. Зокрема учениця п’ятого класу 25-ї школи міста Луцька висловила вдячність водієві маршруту Підгайці-Луцьк за те, що він днями дочекався її на зупинці.
У супроводі з екіпажем ДАІ школярі відправилися на дороги міста Луцька, аби там поспілкуватись із самими водіями. Діти дарували водіям свої малюнки зі зверненнями, читали власні вірші, розігрували п’єси.
Начальник сектору моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю ДАІ УМВС України у Волинській області майор міліції Віктор Главічка розповідає, що такі акції планують проводити систематично.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus