USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські учні за один урок вивчатимуть по три теми

23 Листопада 2009 12:08
На Волині не прийнятого остаточного рішення про те, як школярі надолужуватимуть згаяний протягом трьох тижнів вимушеного карантину навчальний матеріал. Про це 23 листопада йшлося під час наради під головування першого заступника голови Волинської ОДА Віталія Заремби, – 23 листопада  інформує репортер «Волинських новин».
Начальник управління освіти й науки Волинської ОДА Михайло Попович розповів, що у столиці вже двічі переробляли плани того, як виконати державну програму навчання і донести учням навчальний матеріалів. Наприкінці, зупинилися на варіанті ущільнення програми. Себто, 2-3 теми, вивчення яких було розраховане на кілька уроків, доведеться «втискати» у один урок. Це явно вплине на якість знань учнів, особливо тих, які у цьому навчальному році здаватимуть ЗНО.
«Потрібно навчити, але невідомо за рахунок чого», - зауважив Михайло Попович. Тому головний освітянин області наголосив, що рішення про те, як саме надолужити згаяний час і навчальний матеріал протягом епідемії грипу, потрібно вирішувати конкретно на місцях. Навіть не в окремо взятому районі, а в кожній школі. Зокрема, для надолуження можна використати частину субот та канікул. Також Михайло Попович не виключає і дистанційної форми навчання. Ось у перших-четвертих класах «зекономлять» на прогулянках та екскурсіях.
Також очільник освітян Волині додав, що питання, як учні надолужуватимуть три тижні згаяного часу, мають вирішити і батьки. Для цього начальник управління порадив провести батьківські збори у навчальних закладах області.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юка Показати IP 23 Листопада 2009 14:38
ось вам і доказ виконання міністерського розпорядження на місцях (про суботи і канікули)! не солодко прийдеться учням, доки не надолужать пропущене :(
Dmytro Показати IP 23 Листопада 2009 15:34
2-3 теми за урок то не діло! Дуже сумніваюсь, що учні зможуть зрозуміти та запам`ятати хоча б частину матеріалу!
Таня Показати IP 23 Листопада 2009 17:29
Кожна школа вирішить як їм краще. Але підтримую навчання по-суботах. Ліпше скоротити уроки.
OrestN Показати IP 23 Листопада 2009 23:42
краще нехай продовжать навчанна на строк карантину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus