USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинську міліцію навчають бути чемною

1 Лютого 2011 13:16
Щоб підвищити професійний рівень працівників органів внутрішніх справ, керівництво волинської міліції провело навчання з професійної етики та культури спілкування з населенням.
У приміщенні Луцького міського відділу внутрішніх справ відбулись кущові навчання дільничних інспекторів міліції з професійної етики працівників ОВС. Про це повідомили у ВГЗ УМВС України у Волинській області.
Співробітники шести міськрайвідділів Волині прослухали лекцію на тему «Етика спілкування працівників ОВС з населенням».
На занятті йшлося про необхідність дисципліни й законності у діяльності органів та підрозділів внутрішніх справ, сумлінного виконання службових обов’язків, захисту громадян від протиправних посягань.
Також розглядали статут, Присягу, етичний кодекс та Кодекс честі працівника ОВС України.
Заступник начальника управління – начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області Микола Лисюк розповів, що дільничний інспектор міліції найближчий до людей.
Він у першу чергу, за словами Лисюка, зобов’язаний уміти вислухати кожного, хто звертається по допомогу і чемно пояснити, як діяти в тій чи іншій ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Чемний водій Показати IP 1 Лютого 2011 15:42
Я чемності ДАІшників вчу за допомогою камери. Правда вона неробоча)))))))) але ж вони того незнають.
Лучанин Показати IP 1 Лютого 2011 19:24
... і чемно пояснити куди піти в залежності від ситуації. - Да пішов ти ..., будь-ласка.
Петрович Показати IP 1 Лютого 2011 21:44
Якщо немає внутрішньої культури, недотягує загальний рівень освіти, начальству треба "долю" дати. то ці лекції.... як мертвому припарка.
Микола Показати IP 2 Лютого 2011 08:52
Знаете як собаці нема що робити то він.....так само і це якщо людина ненавчилась спілкуватись з іншими з школи то зараз це все до однго місця .Ну а штати роздуті в управлінні і треба показати що вони всі мають роботу вот і займаються дурістью а в цей час на дільниці немае дільничного бо він поїхав слухати дебільну лекцію все це я знаю бо був в тій шкурі щоб забезпечити інспектора бумагою та орг технікою то цього нема все мусить купляти зя власні кошти це наша реальність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus