USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинських виборців ніхто не підкупляв, - Гіль

4 Лютого 2010 12:00
Як запевняють у волинській прокуратурі, жодне з повідомлень про ймовірний підкуп виборців на Волині під час першого туру президентських виборів не підтвердилося.
Під час селекторної наради під головуванням голови Волинської ОДА Миколи Романюка прокурор області Андрій Гіль розповів, що в першому турі зафіксовані лише поодинокі випадки порушень виборчого законодавства. Вони були незначними. А ось вісім повідомлень про можливий підкуп виборців на Волині не підтвердилися.
Також він розповів про два звернення депутатів облради, котрі стверджували про підкуп виборців. Проте депутати обласної ради у підсумку не підписали документи, приміром, протоколи та заяви, які необхідні для порушення кримінальної справи. Таким чином, вони не довели справу до кінця. Тому кримінальні справи не порушували.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаючий Показати IP 4 Лютого 2010 13:58
Тільки наша прокуратура не бачить порушень, коли біл ЦУМу відкрито пропонують гроші в обмін за голоси Януковича, те саме під час виборів роблять активісти регіонів прямо перед виборчими дільницями. На цукровому заводі "толстая Кармен" в приватній кваритирі вибавала бюлетені з відмітками за Януковича, перед нею лежало десь 50 бюлетенів. Звичайно, що все не за безплатно. Фотографії, адреси, номера машин передали у відповідні органи, але як завжди ніхто нічого не знає. Чи просто хочуть взяти на гарячому?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus