USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волинським готелям веліли думати, де взяти «зірочки»

19 Листопада 2010 12:19
До проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу кількість «зірочок» у волинських готелів має побільшати.
Про це сказав заступник голови облдержадміністрації Едуард Стоєв під час наради із власниками окремих готельних комплексів області, інформує «Волинська правда».
Згідно з однією із постанов уряду у рамках Державної цільової програми з підготовки та проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу, йдеться про розширення мережі готельних комплексів.
До цієї державної програми включені і сім волинських готелів. Проте проведення реконструкції та поліпшення умов для туристів готелі мають здійснити за власних рахунок або кошти інвестора – держава про це не потурбується.
За словами Стоєва, передбачається, що готельний комплекс «Залеські», що у Луцьку, має стати 5-зірковим. Він має забезпечити 23 номери такого класу. Щоправда, здача цих номерів була запланована ще у 2009 році.
Чотири готелі матимуть чотиризіркові номери – усього таких номерів на Волині має постати 207. Зокрема, в готелі «Україна» після реконструкції має з’явитися 127 номерів, у готелі від «Гранд Персони» у Луцьку - 8. Ще 12 таких номерів будуть у готельно-розважальному комплексі «Срібні лелеки» і 60 – у готелі «Волинь», що у Володимирі-Волинському.
Щодо тризіркових готелів, то 80 таких номерів мають з’явитися у готелі «Світязь» і 109 – у готелі «Лучеськ».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus