USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинським лікарням пообіцяли 310 тонн бульби

3 Вересня 2010 10:17
До 20 вересня усі лікувально-профілактичні заклади Волині забезпечать картоплею – її здаватимусь волинські селяни у кожному районі області.

Таке рішення ухвалили 2 вересня на засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування.

Цьогоріч традиційна акція збору картоплі з населення розпочалась пізніше, аніж це планувалось, розповів голова облради Анатолій Грицюк. Однак він впевнений, що голови райрад встигнуть справитись з цим завданням, а селянам не складатиме проблеми здати «відро картоплі» на потреби лікарень з недостатнім фінансуванням.

«Ми і так пригальмували цей процес. Мали розпочати ще 20 серпня… Треба пожвавити роботу… Хочу, щоб цю роботу ми зробили у максимально короткі строки», – сказав Грицюк.

Згідно розрахунків, найбільшу потребу в картоплі має обласна клінічна лікарня – з п’яти районів області вона хоче отримати 105 тонн бульби. Найменше картоплі від населення просять в наркологічному диспансері – для потреб цього медичного закладу вистачить 8 тонн. Всього в якості спонсорської допомоги у волинських селян попросять 310 тонн картоплі, з яких 10 тонн лежатиме в резерві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
саме так Показати IP 3 Вересня 2010 12:57
Чергова реальна справа реального господаря.
міля Показати IP 3 Вересня 2010 14:07
Торік Грицюк із свого двору картоплі не здавав, а цього року враховуючи, що незабаром вибори пообіцяв на нараді віддати Сидору відро власної картоплі. Хоч недавно, коли два тижні перебував у стаціонарі, за словами санітарок, з*їв мішок картоплі і відро гречки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus