USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинян бомблять СМС-ками з «чорним спамом»

13 Січня 2010 11:27
Офіційний сайт СБУ повідомив про недоліки та порушення законності президентських виборів на Волині, які виявлені станом на 18-ту годину 12 січня.
 
Співробітники СБУ зафіксували, що абоненти мережі стільникового зв’язку МТС, мешканці Волині, отримують SMS-повідомлення такого змісту: ««Сильний президент» працює технічним кандидатом».
 
Відправник: dniprograd.org/7890897. Оскільки адреса нібито дніпропетровська, то цим порушенням займається Дніпропетровське обласне управління СБУ, яке вживає заходів для припинення незаконного антипіару.
 
Також виявлені недоліки функціонування АІС «Вибори Президента України» по проблемній ОВК № 22 (Луцьк).
 
У графі про заходи для виправлення спецслужба зазначає, що «поінформовано прокуратуру Волинської області з пропозицією вжиття заходів прокурорського реагування. Поінформовано Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації України, ОДА, Луцького міського голову та голову ОВК №22».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus