USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинян оштрафували за незаконний видобуток піску

10 Грудня 2010 11:18
Волинські екологи перевірили дотримання вимог природоохоронного законодавства у сфері користування надрами.
Загалом у листопаді було проведено 64 перевірки, з яких 59 – щодо видобування підземних прісних вод, повідомили в прес-службі Держекоінспекції.
За порушення вимог природоохоронного законодавства у сфері надрокористування спеціалісти волинські екоінспектори склали 34 протоколи, винесли 29 постанов на загальну суму 4 046 гривень.
Виявлено і припинено 4 випадки несанкціонованої розробки піску на території Маневиччини – ДП «Маневицька ЛГ», ПП «Маневичішляхбуд» – та Рожищенського району – громадяни Тарасюк А. В. та Менчак О. О.
За самовільне користування надрами до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу притягнуто громадян та посадових осіб на загальну суму 935 гривень.
Головний Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Волинської області за відсутністю усіх правовстановлюючих документів виніс рішення про тимчасову заборону розробки піску для власних госппобутових потреб громадянином Менчаком О. О. та ДП «Маневицький ЛГ».
За самовільне водокористування, тобто без наявності дозволу на спеціальне водокористування, пред’явлено дві претензії: ВАТ «Волиньрибгосп» (Рокині, Несвіч) та Горохівському міському споживчому товариству, – на загальну суму 933 гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Vigilante Показати IP 10 Грудня 2010 21:14
"притягнуто громадян та посадових осіб на загальну суму 935 гривень" Аж смішно. Ті "посадові особи" напевно продавали пісок Камазами на сотні тисяч гривень, а штраф чисто символічний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus