USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковельському районі зафіксували незаконний видобуток піску

8 Вересня 2021 11:37
Учора в одному з урочищ поблизу селища Головне Ковельського району виявили незаконний видобуток піску.

Про це повідомляє поліція Волині.

Співробітник правоохоронного органу виявив вантажний автомобіль МАЗ, навантажений піском, та навантажувач. Поруч перебували двоє невідомих чоловіків.

Коли працівник перевіряв законність видобутку піску, на місце приїхав ще один місцевий мешканець, почав перешкоджати правоохоронцеві у виконанні службових обов’язків та скоїв на нього наїзд, в результаті чого той отримав забої.

На місце виїхала слідчо-оперативна група поліції з Любомля, представники якої встановили всіх причетних до конфліктної ситуації – вони з селища Головне.

Нині відомості за цими фактом внесено в ЄРДР за ч. ст. 240 КК України (порушення правил використання надр) та за ч. 2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus