USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянські декларанти стали частіше навідуватися до податкової

18 Березня 2010 10:09
Громадська рада при ДПА у Волинській області заслухала звіт податкової служби про декларування доходів волинянами.
Про це повідомили у відділі масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Волинській області.
До деклараційної кампанії податківці області підготувалися заздалегідь: проаналізували позитивні та проблемні моменти минулого року, вивчили бази даних митниці, ДАІ, центрів зайнятості, опрацювали інформацію звіту форми №1-ДФ та активно співпрацювали з органами місцевого самоврядування аж до найменших населених пунктів.
Відтак, у порівняні з минулим роком нині в податкових інспекціях Волині свої доходи задекларували на тисячу волинян більше, аніж торік. Поза увагою податкових інспекторів не залишилися представники жодної із категорій громадян, які згідно чинного законодавства зобов’язані декларувати доходи.
Як зазначила у виступі начальник управління оподаткування ДПА у Волинській області Людмила Арендарчук, вже зафіксовано значний ріст поданих декларацій від продажу рухомого майна – на 651 більше, ніж торік.
Не менш активно волиняни декларують доходи від здавання в оренду нерухомого майна, зокрема подано на 55 декларацій більше, в тому числі від надання в оренду житла – на 48, іноземні доходи задекларувало на 33 волинянина більше, а доходи від отримання спадщини – на 138 більше проти минулого року.
Звісно ж, зросла загальна сума задекларованих доходів. Наприклад, від продажу рухомого майна волиняни отримали доходів на 2,1мільйон гривень більше, як торік, а від отриманої спадщини –більше на 3,1 мільйона гривень.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 18 Березня 2010 11:19
А про довжелезні черги податківці нічого не сказали ?... Як приходить час звітуватися ,то податкова навіть приймання не може організувати, сотні людей товчуться у чергах...а тим часом по кабінетах пють каву...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus