USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волиняни об’єднуються з поляками для подолання безробіття. Фото

9 Липня 2010 09:15
Дводенний українсько-польський семінар «Транскордонна співпраця між соціальними службами працевлаштування та громадськими організаціями Республіки Польщі та України» розпочався із відвідин польською делегацією Любомльського району та Ковельщини.

Про це інформує прес-служба обласного Центру зайнятості.

Представники Хелмської служби зайнятості, Центру соціальних інтеграцій, Реабілітаційного центру, сільської ради в Вежбіцах, ГО «Консультор» із польського Хелма, селищного осередку допомоги для інвалідів, Товариства розвитку Любельщини, ГО «Тріада» 8 липня відвідали Любомльський районний та Ковельський міськрайонний центри зайнятості.

Учасники підпроекту продовжили роботу на базі дошкільного закладу № 6 Ковеля. Голова ГО «Реабілітація» Георгій Корнієвський розповів про співпрацю з інтернатною групою цього дошкільного закладу.

«Зараз у групі виховується 15 дітей-сиріт, фінансування їхнього утримання та матеріального забезпечення здійснює ГО «Реабілітація». Діти в групі перебувають до 7-річного віку, після чого переводяться до інтернатних закладів», - розповів Корнієвський.

Він відзначив, що останні три роки жодна дитини не була відправлена після закінченні дошкільного закладу в інтернатну установу, тобто, дітей всиновлюють.

Учасники делегації ознайомилися із умовами проживання і виховання дітей-сиріт, роботою спеціалізованих груп для дітей з вадами зору та слуху, що функціонують на базі цього дошкільного закладу.

Другий день візиту польські гості проведуть у Луцьку, де ознайомляться із роботою міського центру зайнятості, громадських організацій, які активно діють на теренах області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus