USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни поїхали на православний фестиваль. ФОТО

7 Жовтня 2010 14:17
Делегація з Луцька відбула до Києва, де представляє Волинську єпархію УПЦ на третьому фестивалі православних ЗМІ, а також на восьмому міжнародному кінофестивалі «Покров».
До її складу увійшли голова інформаційно-просвітницького відділу та прес-служби єпархії протоієрей Валентин Марчук, який буде представляти православні медіапроекти: тележурнал «Дзвони Волині», телепрограму «Благодатна купель», радіопрограму «Православне слово», радіопрограму «Духовні орієнтири», газету «Дзвони Волині», офіційний сайт єпархії та розповість про нові задуми відділу.
Також до складу делегації ввійшли режисер тележурналу «Дзвони Волині», телепрограми «Благодатна купель» і фільму «Шукати Господа», створеного до 20-ліття архієрейської хіротонії митрополита Ніфонта, Микола Шабала та журналіст газети «Вісник і Ко» Марія Дубук.
На восьмому міжнародному кінофестивалі «Покров» від Волинської єпархії буде демонструватися фільм «Шукати Господа», автором якого є редактор телепроектів єпархії Оксана Лукашук, котра і представлятиме фільм на фестивалі.
Журі для участі у фестивалі зі 130 робіт відібрало 40 кращих із 6 країн. Серед цих сорока є і фільм про правлячого архієрея Волинської єпархії митрополита Луцького і Волинського Ніфонта.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus