USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни, у яких народилася трійня, проситимуть у влади допомогти з житлом

7 Жовтня 2010 10:23
У подружжя ковельчан Олени й Едуарда Левчуків одного дня народилися дві доньки й син.
Зараз діти перебувають у відділенні інтенсивної терапії пологового будинку – їм необхідно підтримувати необхідний мікроклімат у кювезах, оскільки з’явилися на світ вони завчасно. Мамі зробили кесарів розтин, як це рекомендується при багатоплідній вагітності на 34-35 тижні, пише «Волинь-нова» 7 жовтня.
Трійня народилася у Луцькому пологовому будинку.
Першими на світ з’явилися дівчатка вагою 2280 і 2000 грамів, а вже за ними хлопчик – 1870 грамів. Назвали дітей Уляною, Єлизаветою і Давидом.
«Нам подобаються ці давні дівочі імена, – каже бабуся Валентина Левчук, – а Давид ще й бібілійне».
З пологового дітей згодом переведуть в обласну дитячу лікарню. Там вони будуть, поки не адаптуються до зовнішнього середовища і не потребуватимуть перебування в кювезах, поки стабілізується прибавка ваги. І лише тоді малюків випишуть додому.
Житиме молода сім’я з трьома маленькими дільми у бабусиній оселі, оскільки свого житла не має.
«Ми будемо звертатися і до місцевої ради Ковеля, і до обласної з проханням допомогти вирішити житлову проблему, – каже Валентина Левчук. – За кошти, які передбачені при народженні дітей, аби одягнути, нагодувати. Це ж одинх памперсів стільки треба. Он три одіяльця купила – віддала 840 гривень одразу».
Батько новонароджених Едуард Левчук працює у Ковельській виправній колонії для неповнолітніх, мати Олена останнім часом була домогосподаркою.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus