USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Втікача з місця аварії вирахували за уламками фари

22 Січня 2010 11:23
Слідчі Старовижівського райвідділу міліції в селі Смідин затримали водія, котрий напередодні збив людину і втік із місця ДТП.
 
Аварія трапилася 20 січня пів на дванадцяту ночі в селищі Стара Вижівка. В районі залізничного вокзалу невідома іномарка на швидкості збила пішохода – 43-річного Анатолія. Після наїзду водій навіть не зупинився. Миттєво втік зі місця аварії.
 
Скаліченого пішохода підібрали випадкові люди. Вони викликали «швидку» і потерпілого негайно відвезли в реанімацію районної лікарні. На місці аварії залишилися уламки декоративної решітки та скла від фари іномарки.
 
Працівниками ДАІ та карного розшуку цієї ж ночі опитали свідків пригоди. За уламками авто негайно встановили, що до аварії причетний автомобіль марки «Ауді».
 
Уже наступного ранку міліціонери шукали і перевіряли на причетність до злочину схожі іномарки по всьому району. Нарешті в селі Смідин таки натрапили на винуватця аварії – місцевого 31-річного жителя.
 
Власник «Ауді» відразу зізнався в скоєному. Пояснив, ніби після аварії сильно злякався. Тому не зупинився і не надав допомогу збитому пішоходу.
 
Водій та його автомобіль доставлені у Старовижівський райвідділ міліції. Триває розслідування, - інформує прес-служба обласного управління ДАІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 22 Січня 2010 17:14
"АРАВія трапилася 20" круто!!!!! Мне полставки редактора будут платить? Или на общественных началах придется работать? За глупые комментарии фотик давали, а мне?
VSC Показати IP 22 Січня 2010 20:31
"Миттєво втік зІ місця аварії"!!! Вам по предложению писать? Редаторов вообще нет? Весь текст через пень-колоду написан. Одним словом - ганьба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus