USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

Як навчають волинських бійців «Заходу» – воїнів нової генерації

7 Липня 2016 22:57
З юнаками, які нещодавно одягнули військові однострої та поповнили військової частини оперативного командування «Захід», розпочалися заходи з бойової підготовки.

Насамперед заняття спрямовані на формування знань, умінь та професійних навичок, виховання високих морально-бойових якостей Адже, саме в умовах, наближених до бойових, готується нова генерація українських військовослужбовців – сильних, витривалих, вмілих, рішучих, готових за першим покликом держави стати на її захист. Під керівництвом досвідчених інструкторів – учасників бойових дій, молоде поповнення наполегливо опановує ази військової служби, - повідомляють у прес-службі «Заходу».

Зауважимо, тут тренуються солдати з Волині, Закарпаття, Івано-Франківщини, Львівщини, Рівненщини, Тернопільщини, Хмельниччини та Чернівеччини.

Інструктор Михайло Дзядек каже, що сучасна молодь має бойовий дух, велике бажання навчатися: «Наші хлопці із завзяттям вчаться всьому: від будови штатного озброєння до застосування бойової техніки. Чимало з них уже планують підписати контракт. А це означає, що військова справа прийшлася їм до душі й вони хочуть стати справжніми професіоналами».

Поки одні стріляють на вогневих рубежах, інші солдати вчаться надавати першу невідкладну медичну допомогу при пораненнях. Адже один із найважливіших моментів на полі бою – це вміння правильно надати першу медичну допомогу.

«Саме від умілих дій у перші хвилини залежить життя солдат. Хоча вони і не стануть професійними медиками, але врятувати себе чи товариша зможуть», - підкреслив санінструктор Ігор Черненко.

Солдатам строкової військової служби ще дуже багато треба навчитися, проте, за словами командирів-наставників, бажання вчитися боронити свою Батьківщину їм не позичати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus