USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Янукович нагородив Ольгу Куліш

29 Червня 2010 09:15
Президент України Віктор Янукович нагородив першого заступника генерального директора Волинської обласної державної телерадіокомпанії Ольгу Куліш орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

Відповідний указ опублікований на офіційному інтернет-сайті Президента.

Нагородження відбулося з нагоди Дня Конституції України та «за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток конституційних засад української державності, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм».

Згідно з цим же указом нагороду з нагоди Дня Конституції отримав від Януковича ще один волинянин: Віталій Воробей з Луцька нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

Нагадаємо у січні 2010 року Віталій Воробей сам затримав убивцю-рецидивіста, який позбавив життя двох студенток медичного коледжу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
розумна Показати IP 29 Червня 2010 09:42
Ну нарешті, Олю привітали. За спиною в генерального не завжди щось отримаєш.Як тільки пішло те чудо, одразу виявилося, що там працюють не тільки акадеиіки, а й дуже класні спеціалісти! Я б ще нагородила маму. Такого сина виховала!!! Не те, що теперішні мали: то на смітник дітей винесуть, то просто біля пісочниці курять і пиво розпивають... Олю щиро вітаємо, так тримати! Ти це заслужила!
Користувач Показати IP 29 Червня 2010 10:43
Коментар Розумної- "брєд сумасшедшнего".При чому тут мама,син.Потім уже "теперішні МАЛИ"....????????????
розумна Показати IP 4 Липня 2010 10:44
користувачу: мала на увазі маму Віталіка Воробея. щодо мам біля пісочниці - це тема не нова! Ображати не треба. Бумеранг слів запущений тобою тобі боляче й віддасть...
маруся Показати IP 4 Липня 2010 10:46
розумна не додивилася своєї ж граматичної помилки, видно, сліпа на одне око, а користувач - це щось!це певно заздрісник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus