USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

З пожежею на «Волиньторфі» рятувальники впоралися успішно. ФОТО

9 Вересня 2010 14:36
Аби перевірити боєздатність підрозділів пожежно-рятувальної служби, волинські рятувальники провели пожежно-тактичні навчання на ДП «Волиньторф», що у Маневицькому районі Волинської області.
На торфобрикетному підприємстві через порушення правил пожежної безпеки під час зварювальних робіт начебто стався вибух виробничого пилу. Пожежа охопила третій поверх сушильного відділення. Виникла загроза поширення вогню на суміжні приміщення. Так описали подію у центрі пропаганди ГУ МНС у Волинській області.
За декілька хвилин на місці події були зосереджені усі чергові варти пожежних підрозділів: СДПЧ-13 смт Маневичі, місцевої пожежної охорони селища Колки, воєнізованої пожежної охорони державного підприємства «Городецький лісгосп» та ВПО ВК №42.
Бійці МНС у складі ланки газодимозахисної служби вирушили до осередку пожежі. Провівши розвідку, під час гасіння пожежі рятувальники знаходять потерпілого, виносять із вогняної пастки та передають черговій медсестрі об’єкту.
Вона надає кваліфіковану першу медичну допомогу врятованому та віддає його до рук працівників швидкої допомоги.
Таким був задум пожежно-тактичних навчань, що проводились на одному з найбільших промислових підприємств Волині, яке вже чверть століття є виробником екологічно чистого виду палива не лише в Україні, а й за її межами.
Підсумовуючи результати навчань, начальник ГУ МНС України у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук зазначив, що оперативність, чіткість та своєчасність стали головними чинниками успішної ліквідації складної пожежі, що відбулась завдяки тісній взаємодії усіх служб екстреного реагування, а також співпраці із місцевими пожежними командами Маневицького району та добровільними пожежними дружинами підприємства.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus