USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За неробство і пияцтво звільнять трьох колишніх заступників Кривицького

13 Вересня 2010 10:50
Начальнику головного управління містобудування, архітектури та ЖКГ Юрію Куцу керівництво порадило готувати кадрові пропозиції на посадb його заступників, які поки що займають Яким Сеник, Мелетій Дужик та Олександр Волійко.
Про це стало відомо 13 вересня під час оперативної наради.
Не зважаючи на високий рейтинг області і діяльності його управлінь, робота головного управління містобудування, особливо його підрозділів і трьох заступників, які за них відповідають, не влаштовує керівництво ОДА.
«Готуйте кадрові пропозиції. Треба зміцнювати це управління. Люди, які там працюють - працюють по інерції… Вони працюють по принципу «день до вечора». Вони навіть не годні зібрати оперативну інформацію об’єктивну. Вони виїжджають в район, до обіду роблять вигляд що щось роблять, після обіду пиячать і приїжджають сюди. Дужик там і інші. Сеника включаючи», - заявив голова Волинської ОДА Борис Клімчук.
«Так не буде. Нам такі чиновники не потрібні і їх не буде. Невже ж вам не зрозуміло? Готуйте кадрові пропозиції. Беріть молодих людей з середини управління і вперед», - продовжив губернатор.
Він заявив, що поважає старших людей, проте вже зараз придивляється до молодих кадрів.

Нагадаємо, що до червня 2010 року на посаді начальника головного управління містобудування, архітектури та ЖКГ працював Антон Кривицький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
обурена Показати IP 13 Вересня 2010 11:03
ото да, то за таке пів адміністрації треба звільнити, повиписують собі премій і в "Слов янку", завжди повно там тих чиновничків... чорти.
Альоша, чиновник Показати IP 13 Вересня 2010 14:21
За Дужика і Сеника не знаю, а Волійко до слідства кожен день у 16-00 уже в "Кавярні", що в Свято-Троїцькому соборі. Сидить, облізше, пяне, за коньяком і чіпляється до кожної спідниці. Статевий "гігант" - очима ви@бе, а носом "кінчить". "Потомственний" чиновник. Злодій, хам необтесапний. Це все - кадри Кривицького - вірні, піддаіні, "научені" і не продадуть.
читач Показати IP 14 Вересня 2010 12:06
Довгий час знаю Сеника, тому справедливості ради слід сказати,що це порядна людина, грамотний професіонал, який тягне практично роботу всього управління. Якщо його звільняти, то хто працювати буде? (І ніякий він не пияк.)
Степан Показати IP 14 Вересня 2010 16:58
Волійка треба було гнати ще десяток років тому. Крім папірців і навозу він давно вже нічого не виробляє. Це ганьба адміністрації. Хочеться плюнути такому типу в морду. Ще був там такий Михайло Савчак. Той ще тупіший, але Романюк швидко це зрозумів, а може підказали.
державний службовець Показати IP 15 Вересня 2010 15:45
Через Волійка загребли всіх під одну гребінку.Несправедливо.Хоча, хто зна, можливо "озиме покоління" рветься до влади.
Альоша, чиновник Показати IP 15 Вересня 2010 19:48
А що, цей облізлий Волійко теж "озимий"? Втім, хіба можна "рватись до влади", залишившись без мізків? Горілка і коньяк розрівняли останню звивину в "сірій масі".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus