USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За порядком на виборах дивитимуться тві тисячі волинських міліціонерів

29 Жовтня 2010 10:35
Охорону громадського порядку на Волині під час виборів 31 жовтня забезпечуватимуть понад дві тисячі працівників міліції.
Про це розповів заступник начальника УМВС – начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області полковник міліції Микола Лисюк, повідомляє ВЗГ УМВС України у Волинській області.
«Можу із впевненістю сказати, що на сьогодні міліція Волині повністю готова до проведення чергових виборів, – зазначив він. – Правоохоронці в посиленому режимі контролюватимуть ситуацію та забезпечуватимуть порядок на виборах».
Лисюк повідомив, що буде здійснюватися обстеження вулично-дорожньої мережі в місцях розташування виборчих дільниць, а також на маршрутах перевезення бюлетенів. За його словами, під цілодобову охорону уже з минулого вівторка взято приміщення окружних та дільничних виборчих комісій.
Заступник начальника міліції пообіцяв, що наряди міліції будуть забезпечувати охорону та супроводження транспорту з бюлетенями під час їх отримання, перевезення та зберігання у приміщеннях окружних і дільничних виборчих комісій, доставляння до окружних виборчих комісій після завершення виборів.
Керівний склад апарату УМВС закріплено за всіма виборчими округами та дільницями. Лисюк запевнив, що при виявленні порушень працівники міліції діятимуть відповідно до чинного законодавства.
Правоохоронні органи, за його словами, проведено велику роботу щодо підготовки до виборів.
«Сьогодні можу сказати, що з метою забезпечення надійної охорони бюлетенів працівниками міліції проведено обстеження приміщень усіх виборчих комісій, про що складено відповідні акти. Переважна більшість недоліків, які виявляються під час обстежень – це відсутність охоронно-попереджувальної сигналізації, ґрат на вікнах кімнат, у яких будуть зберігатись виборчі бюлетені. Не на всіх виборчих дільницях в наявності є металеві сейфи та стаціонарні телефони. Ці недоліки зазначено в актах обстеження дільниць, копії яких вручено головам виборчих комісій, усунення цих недоліків взято на контроль. На кожну виборчу дільницю розроблено паспорти, де зосереджена вся необхідна документація з урахуванням вимог МВС України», - повідомив Лисюк.
Працівники ДАІ області провели огляди 269 транспортних засобів, залучених до обслуговування виборчих дільниць, виявлено 8 автомобілів із технічними несправностями. Проведено 269 інструктажів водіїв автотранспорту, залученого до обслуговування виборчих дільниць.
Під цілодобову охорону взято і 16 поліграфічних підприємств, які друкують виборчі бюлетені.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Розумний Показати IP 29 Жовтня 2010 10:47
«Можу із впевненістю сказати, що на сьогодні міліція Волині повністю готова до проведення чергових виборів». Ага. точно знає, в яких моментах закривати очі. Аж смішно думати, що міліція в майбутніх махінаціях - ні при чому...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus