USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За порятунок людини пожежника нагородили годинником

11 Березня 2011 11:08
10 березня водія СДПЧ-1 міста Луцька старшину служби цивільного захисту Вадима Деркача нагородили цінним подарунком за мужні та рішучі дії, виявлені під час рятування людини на пожежі.

Наручний годинник із символікою МНС героєві вручив начальник СДПЧ-1 міста Луцька Руслан Гоза, а колеги вітали Вадима Деркача гучними оплесками, - йдеться у повідомденні прес-служби ГУ УМНС України у Волинській області.

Нагадаємо, 25 лютого, коли в оселі пенсіонерки із села Гать Луцького району трапилася пожежа, Вадим Деркач повертався із чергування. Довідавшись, що у будинку, де вирувала пожежа, перебуває літня жінка, він кинувся їй на порятунок і разом із сусідами виніс стареньку на свіже повітря.

Ще до приїзду пожежно-рятувальних підрозділів Вадим Деркач, заручившись допомогою односельчан, виніс із охопленої вогнем хати чимало цінних речей та узявся гасити полум’я, а після прибуття колег допоміг їм приборкати пожежу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікаво Показати IP 11 Березня 2011 22:55
То виходить що рятувати людей з пожежі для пожежників (рятувальників) справжній подвиг. а я думав що це для них професія і так маєбути завжди
невідомий Показати IP 18 Жовтня 2011 12:28
Він врятував цю людину не будучи на чергуванні і прибіг з другого кінця села на допомогу. Здається мені не кожен з громадян зміг би зайти без захисного одягу в палаючу домівку для рятування невідомої людини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus