USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

За що «тимошенківці» роздають місця у списках?

22 Грудня 2009 09:05
Волинські «бютівці» проводять «конкурс» на найвищий результат у комісіях різного рівня у передвиборчій гонці за крісло Президента, стверджують у Центрі політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу. У БЮТі це рішуче заперечують.
Голова Центру політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу Михайло Наход на вчорашній прес-конференції розповів, що Блок Юлії Тимошенко мотивує своїх членів виборчих комісій, обіцяючи їм за найвищий результат у голосуванні за Тимошенко місця у виборчих списках до місцевих рад.
«Такий «конкурс» підкупляє і штовхає членів виборчих комісій до фальсифікацій. Наслідком таких дій може стати не отримання депутатського мандату, а в’язниця»,– сказав Михайло Наход.
Голова Луцької міської організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт сказав «ВН», що вважає такі слова Михайла Находа «далеким польотом фантазії». «Не є таємницею, що протягом останніх трьох років ми формували списки так званого інституту претендентів кандидатів до місцевих рад. Також ми створили міні-штаби для координації роботи передвиборчої агітації. Керівники цих міні-штабів, котрі показали високі результати на минулих виборах, отримали у нагороду подяки і відзнаки», – сказав Григорій Пустовіт.
Таким чином, передові керівники міні-штабів заробили собі місце у списках претендентів кандидатів до місцевих рад різних рівнів. Григорій Пустовіт підкреслив, що так нагороджують керівників міні-штабів, а не виборчих комісій. Він додав, що координатори  міні-штабів зазвичай не є членами виборчих комісій.
«Відбулася підміна понять», – так прокоментував Пустовіт слова Михайла Находа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
goodok Показати IP 22 Грудня 2009 10:04
жах! отак в нас відкрито до влади приходять майстерні фальсифікатори і пусті ідеологи, які й гадки не мають як життя людей кращим зробии і країну на ноги поставити
Олександр Показати IP 22 Грудня 2009 10:57
Я, особисто, надто багато наслухався про БЮТ на виборах, щоб повірити Пустовіту, а не Находу...
Дядечко Показати IP 22 Грудня 2009 11:33
І чого ж тут не вірити Пустовіту?
Олександр Показати IP 22 Грудня 2009 11:41
Тому що ці руки нічого не крали, не робили Україну найвідсталішою у Європі за підсумками нинішнього року і не фальсифікували результати виборів! Про які (чиї) руки мова - зрозуміло, сподіваюся?
Міха Показати IP 22 Грудня 2009 11:53
Та не звертайте увагу на Находа. Міша просто наперед пояснює чому кандидат,якого він відстоює, а саме Ющенко з тріском програє вибори.
Знайка Показати IP 22 Грудня 2009 12:12
Памятаю, як у день Незалежності, коли Грицюк вручав нагороди і звання, один чудак сказав: "На виборах відпрацюємо!" Такщо не треба тут заперечувати, всім нормальним людям і так зрозуміло, що БЮТ підкуповує всім чим може.
Вовк Показати IP 22 Грудня 2009 12:13
Наплодилось усіляких "центрів", як бліх в бездомного пса. Усіх цих працівничків потрібно зібрати докупи і відправити на будови народного господарства!
Zheniok Показати IP 22 Грудня 2009 13:02
недаремно на більшості великих дільниць голови - бютів, чую веселі вибори будуть, це ж зара почнуть ганятись за вищим місцем у списку
Юка Показати IP 23 Грудня 2009 21:56
кожен підкуповує хто чим може: одні студентів купують, щоб ті масовку кандидату створювали, іншим обіцяють посади в разі перемоги, ще інших наштовхують на фальсифікації. таке воно життя. маємо те, що маємо!
OrestN Показати IP 23 Грудня 2009 22:13
побільше таких центрів, побільше громадьських організацій, громадських ініціатив, і свідомих громадян, щоб шахраям поставили заслон!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus