USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завтра назвуть «Студента року «Волинь»-2009»

27 Січня 2010 17:38
Завтра в Палаці культури Луцька о 17.30 відбудеться нагородження фіналістів конкурсу «Студент року «Волинь»-2009». Учора з 70 претендентів журі вибрало трьох фіналістів у дев’ятьох номінаціях.
Судді конкурсу враховували чимало критеріїв: насамперед — реальні досягнення номінантів у тій чи іншій сфері, успішність у навчанні та громадську активність.
Претендентів у кожній номінації судило журі, до складу якого входили авторитетні постаті в кожній з галузей. Наприклад, серед тих, хто визначав «студента підприємця», був колишній заступник голови ОДА Василь Байцим, а «студента науковця-гуманітарія» - заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом’юк.  
Одним з тих, хто визначав «студента митця», став музикант Андрій Тимчук, більш шанувальникам як вокаліст гурту «ФлайZZZа» Тіма.
Почесним гостем фіналу конкурсу стане заступник голови Верховної ради України Микола Томенко.  
Фіналістів конкурсу нагородять цінними призами, грамотами, а переможцям до того ж нададуть можливість стажуватися у Луцькій міській раді. До речі, однією з фіналістів конкурсу в номінації «студент журналіст» стала Марія Доманська, позаштатний кореспондент «ВН».
Завтра після оприлюднення результатів на спудеїв чекає концерт. Студентів розважатимуть співачка Антоніна Матвієнко та фіналісти конкурсу «Волинь шукає таланти». Як повідомили організатори свята, очікуються виступи гурту «Давня казка», шоу-балету східного танцю «Райда», футбольного фрістайлера Івана Мелешко та інших артистів.
Потім святкування для студентів перемістяться в нічний клуб «Золото», де відбудеться  розважальна вечірка.
Довідково:
Студенти волинських вишів змагалися у дев’ятьох номінаціях:
- cтудент громадський діяч;
- студент науковець-природничник;
- студент науковець-гуманітарій;
- студент комп’ютерний геній;
- студент митець;
- студент підприємець;
- студент спортсмен;
- студент професійно-технічного навчального закладу;
- студент журналіст.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
старий cтудент Показати IP 27 Січня 2010 18:54
спопсив гузь цей конкурс. памятаю при сосновському завжди був ажіотаж, і в зал попасти було тяжко. і боротьба була серйозна, а зараз , з кого тих студентів вибирають не ясно. думайте чи дійсно це той студент року кого ви вибрали???????????????????????????чи може просто переназвіть конкурс. там типу кращий студент волині з всіх 20 можливих )))
Оля Показати IP 27 Січня 2010 19:34
Да не тот нынче конкурс, бедненько, тихонько, и одна администрация в судьях, и даже не раскрутили что 10 ювилейный, прав был Сосновский когда говорил что угробят конкурс. А там хоть студики еще анкеты заполняют или только члены горсовета. Зато Шибе приятно, карманую фишку имеет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus