USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зловили нападника на директора «Львівської жінки»

8 Вересня 2010 15:30
Злочин, який стався у квітні цього року, коли нанесли понад 10 ножових поранень засновнику та директору приватного підприємства «Радіоорганізація «Львівська жінка» Ігорю Желізку, розкрили.

Про це під час брифінгу 8 вересня розповів прокурор Волинської області Андрій Гіль, повідомив ВІП.

«Був вчинений розбійний напад, було понад 10 ножових поранень і заволодіння майном - пневматичною гринтівкою та іншим», - розповів Гіль.

Встановили, що напад скоїв раніше судимий чоловік. Його ім'я поки не називають. «Він знаходився у цьому ж будинку, розпивав спиртні напої з такими ж своїми «колегами», заподіяв Желізку тілесні ушкодження», - сказав Гіль.

В ході слідства підтвердилися обставини нападу, знайшли частину рушниці, оскільки її хотіли спалити, - розповів прокурор.

Нагадаємо, у ніч із 16 на 17 травня у Нововолинську невідомі напали і кілька разів ударили ножем засновника і директора філії ПП «Радіоорганізація «Львівська жінка» 50-річного Ігоря Желізка.

Пізніше, у червні Комітет захисту українських журналістів поширив адресоване Президентові Віктору Януковичу, прем`єр-міністру Миколі Азарову, Генеральному прокурору Олександру Медведьку, міністрові внутрішніх справ Анатолію Могильову звернення, у якому вимагав передати слідство у відання центрального апарату МВС України та взяти його під особистий контроль міністра внутрішніх справ та Генерального прокурора України, оскільки замах на життя Ігоря Желізка є наслідком злочинної бездіяльності місцевих правоохоронних органів.

«Желізко себе називає журналістом. Є у нас офіційна відповідь, що він не є членом Спілки журналістів», - говорив 8 вересня на брифінгу Андрій Гіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Нововолинськ Показати IP 8 Вересня 2010 20:35
Педофіл він! Запитайте любого в Нововолинську!
Педофіл - ти, а не Желізко до Нововолинськ Показати IP 9 Вересня 2010 08:36
Тільки педофіл може написати "запитайте любого" замість "запитайте будь-кого".
Олег Показати IP 16 Червня 2011 01:32
До порядності та розуму Желізка тобі ще треба дорости. Желізко стратег і він тебе брудний наклепнику переможе, разом з тим що ти у нього вкрав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus