USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Професор, який передбачив перемогу Трампа, пророкує йому імпічмент

13 Листопада 2016 14:26
Алан Ліхтман, один з небагатьох політологів у США, які вірно передбачили перемогу на президентських виборах у США Дональда Трампа, переконаний, що на мільярдера чекає імпічмент.

Під час президентської кампанії Ліхтман наполягав, всупереч думками більшості оглядачів та даних соціаологічних досліджень, що Дональд Трамп стане наступним президентом США, - пише Голос Америки.

Такого висновку дослідник дійшов спираючись на власну аналітичну модель, яка оцінює шанси кандидатів на перемогу за тим, як чинна партія влади (на момент виборів Білий дім очолював демократ Барак Обама - прим. ГА) впоралась із вирішенням проблем, які стоять перед країною.

У разі обрання Трамп наразиться на імпічмент з боку Республіканської партії США, яка віддає перевагу Майку Пенсу, більш передбачуваному віце-президенту у команді Трампа, який належить до "класичних" консервативних республіканців - вважає Ліхтман.

Упродовж виборчої кампанії Трамп фактично розірвав відносини із істеблішментом Республіканської партії, нещадно критикував її очільників та записав деяких провідних республіканців до т.з корумпованого "Вашингтонського болота" на рівні із родиною Клінтонів.

"Озвучу ще одне передбачення. Воно виходить не з аналітичної системи, а з моєї «чуйки». Вони не хочуть, щоб президентом був Трамп, бо не можуть його контролювати. Він непередбачуваний. Вони хотіли би Пенса на його місце - він передбачуваний, консервативний, контрольований республіканець. І я переконаний, що Трамп дасть підстави для імпічменту, вчинивши щось, що поставить під загрозу нацбезпеку, або тому, що буде діяти у власних інтересах", - заявив Ліхтман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фен Показати IP 13 Листопада 2016 21:14
Одного не розумію! Що вам Українцям до Трампа!?? Яка вам різниця хто президент США!? Досить чекати на поміч від тих, кому на нас відверто п...й!!! "Спасение утопающих, дело рук самих утопающих " і поки ми цього не зрозумієм , то так і далі НР будемо зустрічати на майдані, тому що не буде за що приготувати святковий стіл...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus