USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

9 загиблих героїв вже на Волині. ІМЕНА

1 Вересня 2014 09:30
Луцьк, Ковель, Нововолинськ, Камінь-Каширський зустрів труни. Про це на своїй сторінці у соцмережі опублікувала громадський діяч і волонтер Наталія Соколова.

«4 доби ми не могли доставити їх на Батьківщину зі Сходу... важке опізнання родинами», - пише пані Наталія.

З її слів, тіла 9 героїв вже передали рідним: Лучук Роман, Оніщук Юрій, Шилік Анатолій, Брик Дмитро, Павляшик Микола, Мостика Андрій, Бугайчук Сергій, Іщук Володимир, Пушкарук Володимир.

«Рому Данилевича брат не опізнав.. ШУКАЄМО ДАЛІ.. 9 хлопців не віддали з морга міста К., не опізнані. Шепелюка та Кондисюка в морзі немає. Попередньо мали забрати і їх. Важкі випробування на міцність живих», - стверджує волонтер.

Також вона передає низький уклін водію Анатолію та перевізнику Олександру Остапюку, Андрію Кричуку з Ковеля за доставку вантажу «200».

«Андрій шукав свого брата Сергія, який не виходив на зв’язок, погодився без роздумів допомогти мені супроводжувати загиблих хлопців як волонтер. Для мене він Герой. Коли машина поверталася з Мелітополя, Андрій дізнався, що брат живий, але в полоні. Сергію, тримайся, зробимо ВСЕ, щоб визволити тебе та інших хлопців з полону! Є інфа, що їх там вже майже 250. Ще один день, який не хочеться згадувати. Увесь день займаюся пораненими та полоненими, загиблими. Їх багато. Поступають поранені. ПОРАНЕНИХ ВІДДАЮТЬ З ПОЛОНУ!!! Волонтери зразу ж дають телефон подзвонити рідним», - розповіла Наталія Соколова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Земляк Показати IP 1 Вересня 2014 09:35
Брик -з Маневицького району,с. Старий Чорторійськ. Перевіряйте інформацію.
Анонім до Земляк Показати IP 1 Вересня 2014 10:28
Велике співчуття, цій родині, терпіння, Герої не вмирають
лучанка Показати IP 1 Вересня 2014 09:45
коментар було видалено
віктор до лучанка Показати IP 1 Вересня 2014 10:10
івахів належить до тих людей які знають як своєчасно підмазати або полизати...саме такі люди і стають супе багатими
Людмила Показати IP 1 Вересня 2014 09:45
Кондисюк в полоні, було підтвердження, він живий.
Олена до Людмила Показати IP 1 Вересня 2014 09:59
То може ви шановна переберете на себе функції "неугодної" вам Наталії. Останніх кілька місяців стежу за новинами від неї. Жодного посту з натяком на "шефа". Вам аби язика почухати і людину в брехні звинуватити. Ну помилилася вона з населеним пунктом. Не подобається??? Вперед..... шукайте наших хлопців самі, самі формуйте списки, говоріть згорьованим батькам, що їх син у морзі.
Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 09:59
Воїнів хоронять а ви лучанко за плітки.Зупинітьтя вже. богу помоліться за убієнних.
наталія Показати IP 1 Вересня 2014 10:51
співчуваю. горе втрата людей яким ще жити і жити. нехай їм земля буде пухом. Боже бережи і охороняй наших захисників
Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 11:07
Може хтось володіє відомостями про Лобжина Олександра Володимировича, 1990 р.н., бійця- звязкі вця 51 бригади, просимо повідомити за тел 0969627600
Млять Показати IP 1 Вересня 2014 14:30
Така біда, а довбана влада навіть загальнодержавний траур не оголосила. Всі дні повним ходом по телебаченню йдуть розважальні програми по всіх каналах - СКОТСТВО саме натуральне. Точно так як і тих перших бійців що розгромили під Волновахою оплакувала тільки Волинь так і зараз. То вони що своє життя поклали тільки за Волинську область, чи в Порошенка і очі, і серце, і мізки настільки жиром запливли, що він нічого не бачить, не розуміє, не відчуває ?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus