USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Даішники з Волині поїхали в зону АТО

22 Серпня 2014 14:28
Виконувати не лише всій громадянський, а й професійний обов’язок перед державою поїхали волинські держінспектори. У повному екіпіруванні вони виїхали в зону проведення антитерористичної операції. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Повернутися живими та неушкодженими – таке завдання поставив перед добровольцями начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига, який прибув проводжати колег: "Ваше рішення ще раз свідчить про те, що кожен із вас - вірний присязі і перебуває на своєму місці. Мені довелося працювати у непростий час, щоразу, коли відбувається ротація особового складу, важко відправляти вас на Схід. Головне, чого хочеться побажати в дорогу – берегти себе і бути однією командою, адже спільні і злагоджені дії допоможуть вам зберегти життя та уникнути поранень. Пам’ятайте: вдома вас чекають родини".

Усі правоохоронці мають табельну вогнепальну зброю, спеціальні засоби індивідуального захисту та активної оборони, в тому числі бронежилети, захисні шоломи, камуфляжний одяг, а також необхідні продукти харчування.

Проводи бійців відбувалися у вузькому колі рідних, близьких та колег. Добровольці жартували, підтримували дружин і близьких, які попри все, не могли стримувати сліз.

Згідно з традицією, правоохоронців благословив настоятель Свято-Георгіївського храму отець Олександр, який відзначив, що з вірою та молитвою їм вдасться перебороти всі труднощі.

Волинські правоохоронці насамкінець пообіцяли, що зроблять усе можливе, аби допомогти в обороні держави та повернутися додому цілими і неушкодженими.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
петя Показати IP 22 Серпня 2014 14:36
коментар було видалено
123 до петя Показати IP 22 Серпня 2014 22:24
А Кропиву з Рожищ і Мельничука корупціонерів теж забрали
босяк Показати IP 22 Серпня 2014 15:11
заберіть ще прокурорів та суддів - настане РАЙ!
Анонім Показати IP 22 Серпня 2014 15:30
Причепіть до форкопа пашика торговицького і вперед. І повертайтеся назад живими без цього персонажа з журналу "Перець".
болить... Показати IP 22 Серпня 2014 17:17
Ангела Охоронцям хлопцям...повернутись живими додому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus