USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Волинянам у зону АТО потрібні автомобілі

18 Серпня 2014 14:15
Волинським бійцям на Сході потрібна будь-яка техніка, будь-які «колісні засоби», - розповідають громадські активісти.

«Нашим бійцям в зону АТО потрібна техніка - будь-які колісні автомобілі! Безкоштовно... Платити можливості практично немає...», - пише у соцмережі Роман Мартинюк.

«Ідея приблизно така - серед усіх своїх родичів-знайомих в Україні або в Польщі розпочати пошук непотрібних легкових автомобілів, а краще БУСИКІВ, у будь-якому морально-технічному стані. Єдина умова - техніка повинна бути на ходу!», - пише активіст.

З його слів, якщо автомобілі перебувають на території України, активісти забирають їх самостійно з будь-якої точки, аби ближче до Волині. Машини з документами, або без документів, забирають до себе, щоб виконати легкий ремонт, замінити витратні запчастини, масло, колеса, фільтри, тощо і відправляють їх у зону АТО.

«Якщо автомобілі з Польщі - приймаємо «подарунки» від поляків-німців з документами в Хрубешові. Втягуємо в Україну, а потім теж саме - ремонт і на схід!

Звичайно перевага надається масовим автомобілям - жигулям, ладам, ланосам, фольцвагенам-ауді, опелям, мерсам. Особлива потреба в БУСИКАХ! Ідеальний варіант - фольцваген Т4 із дизельними двигунами 1.9 або 2.5 td або tdi байдуже... Можуть бути теж і пежо-сітроен-фіат типу дукато, мерседеси старі, LT-хи та спрінтери короткі-середні, віто, трафіки та інші.

Також знайдуть своє застосування і легкові машини, краще універсали типу пасат В2-В3-В4, каддіки, опельки-комбо, мерси та інші. Особлива умова - ДУЖЕ БАЖАНО ДИЗЕЛЬНИЙ ДВИГУН у середньо-паршивому стані (бере масло, тече турбіна це байдуже), орієнтовний залишковий ресурс – 1500 км дорога на війну - повинен обов'язково подолати. А там на місці його вже доб'ють остаточно. Або ж зроблять із нього донора запчастин для інших ТЗ... або перегородять кузовом дорогу на блок-пості...», - йдеться у повідомленні.

Зі слів Мартинюка, величезна проблема - привезти поранених, забезпечити або просто провідати блок-пост, поїхати у розвідку або по магазинах вже просто НЕМАЄ НА ЧОМУ!

Техніку потрібно отримати ТЕРМІНОВО І БЕЗКОШТОВНО! Заплатити можливості немає!

Кошти для життєдіяльності волонтерів та для ремонту автомобілів приймають на картку

ПриватБанк 4405 8823 1058 2352

для Деркач Ірини.

Статистика надходжень http://cardstats.com.ua/event/2

«Допоможіть нам всім перемогти Сатану-Путіна, - закликає активіст. - На всі можливі і реальні пропозиції відповім за телефоном: 098-545-33-12».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Павло Показати IP 18 Серпня 2014 14:52
Аноніми займаються "гарною" справою, принаймні не гадять на сайті.
Луцький до Павло Показати IP 18 Серпня 2014 15:26
.... і все рівно Я куєю!!!
оля Показати IP 18 Серпня 2014 17:05
То хай депутати і мажори віддадуть свої а не знову народ доїте.
роско до оля Показати IP 19 Серпня 2014 06:21
зараз розуються.
ха Показати IP 18 Серпня 2014 17:55
дати вам ссилки на справжні новини?
Анонім до ха Показати IP 18 Серпня 2014 20:36
ТИ МАЄШ наувазі ртр нтв орт????? то канешо давай :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus