USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Перший батальйон 51-ї бригади лишився без допомоги

27 Серпня 2014 17:15
Стало відомо, що волинські хлопці з першої батальйонно-тактичної групи 51 бригади, що захищають нашу країну в зоні АТО у Донецькій області, залишилися самі зі своїми проблемами без допомоги. Про це повідомив луцький активіст Володимир, що вже займався проблемами волинських військових, що захищають країну на Сході, - інформує ВОГО «Фундація розвитку громад» .

Зв'язавшись з двома бійцями цієї тактичної групи та їх найближчим оточенням, активісти з’ясували, що хлопців там якимось чином минула увага волонтерів і громадськості, й вони у буквальному сенсі, воюють голі, а саме: не мають достатньої кількості касок на всю бригаду; мають лише 1 бінокль, зовсім не мають приладів нічного бачення та тепловізорів. До того ж, хлопці знаходяться у гарячій точці Донецької області і постійно перебувають під обстрілами терористів. Бійці говорять, що тактична група потребує хоча б один тепловізор.

У зв’язку зі складною ситуацією, ВОГО «Фундація розвитку громад» ініціює збір коштів для бійців першої батальйонно-тактичної групи 51 бригади на закупівлю тепловізору. Перерахувати кошти можна на:

р/р № 26007500045607

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», міст Луцьк, МФО 300614, ЄДРПОУ 37707135.

«Хлопці захищають нашу країну з травня місяця і досі не мають навіть елементарних речей для свого захисту. Як так сталося? Ми звертаємося до усієї громади Волині, підприємств та підприємців, до органів влади з проханням звернути, нарешті, увагу на цих хлопців та забезпечити їх необхідним. Наша громадська організація буде робити все можливе для того, щоб зібрати необхідну суму і купити бійцям тепловізор» - говорить керівник соціальних проектів ВОГО «Фундація розвитку громад» Любов Казмірчук.

Більш детальну інформацію можна дізнатися у ВОГО «Фундація розвитку громад» за адресою:

м. Луцьк, вул Шопена,11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх) або за тел. 096 727 51 41 – Любов Казмірчук.

ВІЙСЬКОВА ФОРМА

До слова, незабаром у Луцьк привезуть військову форму для бійців АТО. Волинські активісти збирають кошти на закупівлю військової форми для солдатів. Форму привезуть у Луцьк на початку вересня. Про це йдеться на сторінці групи Волинський Тиловик у Фейсбуці.

«В першій декаді вересня в Україну заїде декілька вантажівок з формою, там будуть й теплі комплекти, й взуття, й стандартна форма. Ми можемо й хочемо викупити максимально багато форми, яку зараз потребують бійці на передовій. Але треба фінанси, чим більше тим краще. Форма буде привезена за адресою Шопена, 4, перебереться й буде відправлена на передову. Якщо буде надлишок, роздамо іншим волонтерам. Форма потрапить солдатам, а не перекупам.

Війна триває. Без вашої допомоги ніяк», - написали активісти.

Для фінансової допомоги карта Приватбанку:

5168 7423 2255 9661 (Охремчук Андрій).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
увч Показати IP 27 Серпня 2014 17:31
коментар було видалено
НОНА Показати IP 27 Серпня 2014 23:01
Перша тактична група не воює, а перебуває в Дачному Дніпропетровської обл. і не зрозуміло для чого ім тепловізор.
Анонім Показати IP 28 Серпня 2014 06:10
А може хватить воювати?скільки полягло за ці дні волинян???????
до НОНА Показати IP 29 Серпня 2014 00:23
а звідки така інформація?
дружина до Нона Показати IP 29 Серпня 2014 09:23
1-й батальйон на передовій,під Донецьком.... і до них дійсно ніхто не приїжджає,все що волонтери возять хлопці в лагері розбирають,а потім дають інтерв"ю,що їм все хватає.... а хлопці на передовій за власний кошт харчі і воду купляли,а з теперішньою ситуацією навіть і незнаю,головне щоб живими залишилися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus