USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сім’я екс-губернатора Волині врятувала життя воїну АТО

9 Грудня 2014 20:18
Після трагедії іловайського котла сім’я екс-губернатора Волині Бориса Клімчука звернулась з пропозицією оплатити лікування вояки, який знаходиться в критичному стані. Завдяки опіці і фінансовій допомозі сім'ї, хлопець повністю одужує.

Про це розповіла волонтерка Наталка Попова-Соколова під час нагородження Премією «Люди Року-2014.Волинь» у рамках номінації «Добрі справи року».

Зі слів пані Наталїі, яка неодноразово допомагала організувати лікування за кордоном не лише для поранених майданівців, але чоловіків, які брали участь в антитерористичній операції, донька Бориса Петровича Юлія зателефонувала їй та розповіла, що сім’я Клімчуків хотіла б забезпечити лікування хлопцю, який найбільше постраждав під час військових дій.
«Сьогодні завдяки опіці і коштам сім’ї Клімчуків найважчий хлопець з села Мизове Старовижівського району Богдан Солов’янчук повністю одужує», - зазначила Наталка Попова-Соколова.
Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Боєць АТО Богдан Солов'янчук отримав мінно-вибухове поранення. Це сталося 3 вересня на блок-посту біля Веселої Гори що на Луганщині. Канадські лікарі у Києві зробили для нього пластику обличчя. Також була необхідна складна операція плечового суглобу, відновлення функцій руки.

Зі слів Наталки Соколової, реабілітацію Богдна проходив у Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
волинянин Показати IP 9 Грудня 2014 20:26
Що тут сказати: сам Борис Петрович був сином волинської землі - відповідно і дітей виховував!!!
беріть приклад до волинянин Показати IP 10 Грудня 2014 07:23
Це дуже добре, молодці. Але де діти Клімчука гроші взяли? Чи не мали вони особливих ПРИВІЛЕЇВ, як і діти інших посадовців?! Єдине, з чим погоджують - треба всім, хто в свій час грабував країну, ТАК РОБИТИ. За все ж треба ПЛАТИТИ або РОЗПЛАЧУВАТИСЯ.
приклад до беріть приклад Показати IP 10 Грудня 2014 08:40
Ну щоб далеко не затягувати і потім щоб нащадки не згадували, то починайте "трясти" нинішню владу, а то потім пізно буде! З їхніми "рехформами" через пару років від України нічого не залишиться!!!
11 до беріть приклад Показати IP 10 Грудня 2014 14:02
до "беріть приклад" як в тебе совісті хватає таке писати. люмпен він і в Україні люмпен. зауваження по статті: писака (чи журналюка) який її підготував, захисника Батьківщини повинен був назвати не воякою а воїном.
петро Показати IP 9 Грудня 2014 21:44
Уклін вам.
вв Показати IP 10 Грудня 2014 00:31
слава борису петровичу...рівного державника насьогодні на волині нема...а в нього хватило духу стати на коліно...а в нас хватить розуму зрозуміти ціну втрати...
Волинянин до вв Показати IP 10 Грудня 2014 08:30
Це правда! Б.П. не був Пустоцвітом!
33 квартал до вв Показати IP 10 Грудня 2014 10:24
он сделал это,чтобы сохранить все ,что нажито непосильным трудом.
Анонім Показати IP 10 Грудня 2014 07:32
А де скромність дающих, чи то треба піаритись на весь світ, що вділили копійку від своіх статків! А малоімущі діляться останнім віддаючи гроші, ре/і, продукти!
правдива до Анонім Показати IP 10 Грудня 2014 08:37
А хто піариться ти нонім?! Про це сказала волонтерка, а до цього ніхто про це не знав!!! Що за люди??? Суспільство хворе і ці хворі "Аноніми" рвуть Україну на шматки!!!
Лучанин Показати IP 10 Грудня 2014 08:02
Б.Клімчук значні кошьт заробив на посадах посла в двох країнах. Він в умовах влади Януковича зберіг людську порядність. На відміну від опонентів в намордниках. Сім’я виявила доброту, за що треба бути вдячними, а не оббріхувати.
33 квартал до Лучанин Показати IP 10 Грудня 2014 10:20
Не смешите людей,послы не зарабатывают много!!!Климчук заработал деньги будучи губернатором.То,что дети его помогли парню,спасибо им.
Анонім Показати IP 10 Грудня 2014 09:08
сім’я бориса петровича довгий час забороняла про це взагалі говорити. це перше. друге: дай малоімущий хоч копієчку на допомогу хлопцям, які нас захищали, а тоді поливай брудом. і третє. до рівня і самого клімчука, і його родини нам усім ще требе і треба рости. не ідеалізуючи його, кажу: без гріха нема нікого, хіба що може "дідо", який чи яка чомусь не відгукнувся (відгукнулася) досі, але клімчуки заслуговоють доброго слова всеодно. спасибі родині за хлопця.
Ковельчанка Показати IP 10 Грудня 2014 09:19
Якби був живий Борис Петрович він він так саме зробив. І виховав своїх дітей в дусі добра і патріотизму. Коли захожу в храм завжди за нього молюся. Жаль дуже жаль, що його немає поміж нас. Спасибі вам дочки і дружині за допомогу.
лучанин Показати IP 10 Грудня 2014 09:27
Щось не чути щоб гузь комусь допоміг, бідний, грошей немає, а для чого до влади вже прийшов і чим він кращий за інших, які були.
Анонім до лучанин Показати IP 10 Грудня 2014 11:51
Це молода людина , яка прийшла до влади в якої головне ідея а не гроші А грошей немає чим помагати бо не крав і може красти не буде.
віто Показати IP 10 Грудня 2014 10:48
Достойний вчинок.
Лучанка Показати IP 10 Грудня 2014 11:31
Гузь свій козир взяв .Тепер він "вєлікій чєловєк "в Верховній раді. головне вчасно засвітитися з рупором, погаласувати де потрібно. і в дамках. Я не бажаю йому зла , але за його дії він своє утримає не сьогодні - завтра.
юрист Показати IP 10 Грудня 2014 21:32
я давно знайомий із Юльою троць - Клімчук, і хочу сказати, що це порядна людина . Не знав особисто Бориса Петровича, але із слів колег, знаю що він був хорошою людиною, і вмілим управлінцем. Перестаньте бути " полішуками" - краще займіться перетиранням костей діючих хабарників, тих хто кожного вечора сидить в " Опері " і рішає питання в " Роуз " та " Карамелі "

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus