USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - нестача фахових психологів

3 Вересня 2014 13:15
Психологи, які працюють в управлінні охорони здоров’я міста – здебільшого працюють з дітьми.

Однак нині медики зіткнулися з тим, що багатьом дорослим потрібні консультації, зокрема, йдеться про членів родин військових, які нині вже півроку живуть у постійному стресі.

По це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 3 вересня.

Зокрема, секретар міськради Сергій Григоренко навів приклад, що під час одного з поховань матері покійного військовослужбовця стало погано. Швидка зробила все від неї залежне, однак, з’ясувалося, що жінка потребує психологічної допомоги.

Посади психологів, згідно штатного розпису, передбачені в управлінні ДСНС в області, зокрема, є три таких посади. Хоча реально працює лише два фахівці. Тому в міській раді планували звернутися до рятувальників, аби вони ввели у штат більше психологів, які спеціалізуються на допомозі у надзвичайних ситуаціях.

Зі слів начальника управління охорони здоров’я Федора Кошеля, психологічна допомога надається в жіночій консультації вагітним дружинам учасників АТО, також працюють психологи в дитячих поліклініках та школах. Він переконує, що чекати нових посад у ДСНС не варто, а можна підучити діючих психологів, і вони зможуть надавати потрібну допомогу.

Це саме стосується й психологічної реабілітації військових – поки що поранених, а згодом і тих, хто повернеться з війни. Тому управління охорони здоров’я буде шукати фахівців-психологів у своїх лавах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Оля Показати IP 3 Вересня 2014 14:09
Ох, яка біда, нестача психологів, та цих баранів на кожному кроці повно.Бо де вони роботу знайдуть,ачаться одні двійочники,які нічого більше не можуть робити,бо в голові туречелєва пустота.Не смішіть людей
ціх до Оля Показати IP 3 Вересня 2014 19:41
ти теж психолог?
лучанка до Оля Показати IP 3 Вересня 2014 14:22
Якщо у Вас виникло особисте невдоволення якимось психологом,то це не означає, що вони барани. Це можна сказати про будь-яку професію,бо одне мудре слово вашого викладача не показує Ваш високий IQ. Треба починати з себе і тоді не буде дуже боляче за безцільно прожиті роки.
Оля до лучанка до Оля Показати IP 3 Вересня 2014 15:35
От лікарів не вистачає фахових- це біда.А у мене якраз то професія дуже серйозна, я думаю психологові її не потягнути.Я головний бухгалтер на заводі,тобі це розумом не осягнути своїм.Знайшла професію психолог.Ох, і уже дуже багато років працюю, аж 30.Так,що ти з мене можеш починати, я прожили дуже творчі і цікаві роки.Я дійсно працюю і дуже важко психологічно і розумово.А ти видно може ще й року не пропрацювала, а просиділа десь в бюджеті,бумажки перекладала з місця на місце
Директор до Оля Показати IP 3 Вересня 2014 19:51
Оля, у тебе логіка як у дитини
Коля Показати IP 3 Вересня 2014 15:57
Не розумію, як працюючий психолог може називати самого себе і своїх колег БАРАНАМИ?
Коля Показати IP 3 Вересня 2014 16:00
Не розібрав! Знайшла професію психолог було не твердження, а іронія! Людям. працюючим важко психологічно і розумово, зокрема головним бухгалтерам, ніколи писати коментарі в інтернеті взагалі і до чужих професій зокрема
Оля до Коля Показати IP 3 Вересня 2014 16:28
А я відпочиваю у відпустці.Так, що часу вистачає.Поторібно ж голову провітрити, а то цифрами стане все.Я психологм буду однозначно, але голвоним бухгалтером психолог не буде точно .
лучанка до Оля Показати IP 3 Вересня 2014 16:52
Ну так, у відпустці ні сім'ї, ні дітей, розгубила усіх поки сиділа на форумах.
Іра Показати IP 3 Вересня 2014 23:46
Є багато випускників цієї спеціальності. Беріть їх на роботу. Молоді люди цього напрямку креативні і розумні. Нехай працюють. А то вже стала звичною ситуація - пенсіонери на роботах, мають по півтори-дві ставки, а випускники без роботи. Особливо це стосується державної сфери. Може нашій державі вже пора зав язувати з кадрами пост-совєтікус. І до працевлашування підійти з позиції здорового глузду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus