USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Ковелі створять центр допомоги 51 ОМБ. ОНОВЛЕНО

4 Вересня 2014 14:19
За станом на 2 вересня родичі не знають про долю щонайменше 200 бійців 51-ої бригади. Понад 100 бійців – у полоні. Про це повідомили волонтери, які опікуються пораненими і вбитими та шукають їх у медичних закладах Донецької та сусідніх областей.

Волонтери закликають волиняни долучитися до пошуку зниклих бійців. Так, на Волині створили центр допомоги військовим 51 бригади, який і займатиметься пошуком зниклих безвісти. Про це інформує Наталія Соколова в мережі та вказує ТЕЛЕФОНИ ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ: (097) 125-04-95.

З її слів, головне сьогодні - редагування та уточнення списків полонених... Каже, ведуться переговори з видачі на всіх рівнях!

Наразі міська влада вже надала для роботи волонтерам приміщення на вулиці Грушевського, 12, де донедавна знаходився Ковельський об’єднаний міський військовий комісаріат.

"51 ОМБ... за останні 2 дні надійшло дуже багато інформаціі, яку дуже складно обробити і узагальнити дистанційно. Більше 200 зниклих безвісті за заявами батьків, більше 100 - в полоні, багато поранених.. Не встигаю прочитати та проаналізувати ваші повідомлення та СМС фізично... А нам треба рятувати та витягувати наших хлопців. Для цього вже багато зроблено та це - лише початок", - пише Соколова.

З її слів, разом з ковельськими волонтерами-активістами АТО прийняло рішення про створення волонтерського центру допомоги 51 ОМБ в Ковелі.

Активістка каже, що мета центру - централізована допомога сім'ям наших бійців у пошуку зниклих безвісти, визволенню полонених, координаціі лікування та транспортування поранених, поверненню загиблих додому, підтримка сімей, стаціонарний CALL-центр.

"Вірю, земляки, разом ми впораємося...хоча, знаю, що буде непросто", - пише жінка і додає, що дуже просить всіх, хто хоче та може на волонтерській основі долучитись до роботи центру допомоги - повідомте про свої можливості та номер телефону.

Інформаційне агентство Волинські Новини продовжує оновлювати списки бійців 51 бригади, які перебувають у розшуку або вже знайшлися, керуючись дзвінками та повідомленнями наших читачів та інших джерел.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юля Показати IP 2 Вересня 2014 10:20
На які вулиці знаходиться цей центр в м.ковелі?
Ковельчанин Показати IP 2 Вересня 2014 13:37
Що таке Coll центр?
Анонім Показати IP 11 Вересня 2014 19:14
вул.Грушевського, 12/2 приміщення старого військомату

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus