USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Волинян закликають допомогти у відновленні 51-ї ОМБ

8 Вересня 2014 10:36
Для того, щоб відновити матеріально-технічне забезпечення військової частини у Володимирі-Волинському, де базується 51 окрема механізована бригада, залучатимуть волонтерів та громадських діячів.

Як повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час оперативної наради 8 вересня, ситуація з 51 ОМБ досі складна, адже бригада залишається розкидано, щоправда, вже не у зоні, а поза зоною бойових дій. Наразі триває організація бригади, вона отримала нового командира.

«Наше завдання – створити всі умови для того, щоб ті бійці, які у відпустках, максимально швидко пройшли мінімальний рівень реабілітації, могли відчути нашу підтримку. Ми повинні зробити все для того, щоб заходи були направлені на збереження бригади під єдиним командуванням в тому стані, в якому вона вирушала у зону бойових дій», - зазначив Володимир Гунчик.

Він закликав волонтерів, громадських активістів та членів оперативного штабу допомогти бригаді вирішити питання матеріально-технічного забезпечення у Володимирі-Волинському. Так, значну частину ресурсів та матеріально-технічного забезпечення бригада забрала із військової частини у зону АТО. Після повернення солдатів зі Сходу, з його слів, військова частина повинна «мати нормальний вигляд».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 8 Вересня 2014 11:03
Гунчик, ні яких проблем, відмовляєшся від своєї зарплати, відмовляються від зарплати керівники ОДА, і вже можна буде поновити фінансовий стан бригади. Тим паче, забираєш пошкоджену техніку на ремонт до автозаводу і ремонтуєте за кошти заводу.
Аманда Показати IP 8 Вересня 2014 11:23
Що потр1бно?
Анонім Показати IP 8 Вересня 2014 12:14
коментар було видалено
віктор до Анонім Показати IP 8 Вересня 2014 12:17
ти анонім чи анонізм...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus