USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянам, які постраждали в АТО, допоможуть поляки

3 Жовтня 2014 10:42
Польські колеги готові допомагати і ділитися досвідом задля реабілітації волинських військовослужбовців, які захищали Україну в АТО на Сході. Днями на Волині перебувала делегація Мазовецького реабілітаційного центру “Stoсer” на чолі з його керівником Яном Ордельбрандом. Про це інформує Слово Волині.

2 жовтня з польськими колегами зустрілися перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев, заступник голови ОДА Світлана Мишковець, начальники управлінь охорони здоров’я ОДА Ігор Ващенюк та міжнародного співробітництва і європейського інтеграції ОДА Андрій Ломага.

Сергій Кудрявцев насамперед подякував партнерам за розуміння та підтримку України і готовність сприяти нам.

Своєю чергою, Світлана Мишковець додала, що волинська спільнота активно допомагає нашим бійцям, як коштами, так і ліками, для потреб реабілітаційного центру, який з 1 жовтня розгорнуто на базі обласного госпіталю для ветеранів та інвалідів війни.

Іноземні гості наголосили, що вони, як дружні сусіди, підтримують Українську державу в її євроінтеграційному напрямку. А наразі приїхали ознайомитися з роботою обласного реабілітаційного центру і готові надати як організаційну, так і практичну допомогу. У разі досягнення домовленостей спільна робота розпочнеться найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus