USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянок закликали виявляти біженців, які не хочуть служити в армії

8 Серпня 2014 14:01
Видавати повістки чоловікам, які прибувають з Донбасу, просили військового комісара матері військових-волинян.

Про це йшлося під час зустрічі родин військовослужбовців з представниками обласної та міської влади 8 серпня.

Одна із матерів запитала заступника обласного військового комісара ставити на облік «тих хамських біженців-чоловіків, які приїздять із Донецька» та видавати їм повістки.

Заступник обласного військового комісара Володимир Бондарук відповів, що відповідне рішення вже прийняте, усі біженці-чоловіки, які прибувають на Волинь, обов’язково стають на облік у військкоматі, після чого немає проблем із їхнім призовом.

Своєю чергою, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зазначив, що не про всіх переселенців, які прибувають в область, влада має інформацію. Він попросив волинян повідомляти про молодих біженців, які приїздитимуть у те чи інше село. З його слів, не кожен із них перебуває на обліку.

Із залу почулися вигуки про те, що це повинна контролювати СБУ. Володимир Гунчик зауважив, що 90% особового складу СБУ, усі бойові підрозділи, перебувають нині на фронті.

Володимир Бондарук розповів, що статус біженця отримують переважно ті, хто не має фінансової підтримки та потребує допомоги, але є й такі, хто приїжджає на джипах із барсетками, повними доларів.

«Наші здають їм квартири, беруть із них гроші, сподіваючись, що вони просто відпочинуть протягом одного сезону. Давайте вирішимо, чи ми їм надаємо послуги, чи з’ясовуємо, чому вони не служать», - звернувся до жінок Володимир Бондарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
889 Показати IP 8 Серпня 2014 14:38
все перекладають на плечі народу
КеГеБе Показати IP 8 Серпня 2014 15:01
"Із залу почулися вигуки про те, що це повинна контролювати СБУ. Володимир Гунчик зауважив, що 90% особового складу СБУ, усі бойові підрозділи, перебувають нині на фронті." Назвіть прізвище хоч одного.... Брехня повна!!!
ФигВам Показати IP 8 Серпня 2014 16:43
Скорость "стука" у нас всегда была быстрее скорости звука.
лего Показати IP 8 Серпня 2014 17:41
святою була небесна сотня, решта - раби товстосумів.
СУСІД Показати IP 8 Серпня 2014 20:58
А Бондарук вже на "SHARAN - чику" їздить і ховає біля "СТАРОГО ПОЛКОВНИКА". Це мабуть за роздачу повісток волинянам, а як почнуть роздавати східнякам то пересяде на "крузера".
босяк Показати IP 9 Серпня 2014 06:10
волинський інститут післядипломної освіти в скому гуртожитку надав прихист цим бешенцям з даунбаса
Люба Показати IP 9 Серпня 2014 07:49
Багато читаю і дивлюся про події в Україні і зокрема на Волині. Душа розривається від боли.Но мене дивує , що матері вимагають ротації, тобто поверніть мені сина, чоловіка , заберіть у сусідки. З таким підходом війна не закінчиться ніколи. Повинні вимагати припинення військових дій, Там гинуть люди, українець убиває українця, там гинуть люди похилого віку, діти , жінки. А ваш уряд бреше вам про незначних втратах , про обстріл терростами міст. І ви в це вірите?Ваш уряд посилає війська воювати з російськими окупантами, з російською армією. А вони там є? Про них розповідають у ЗМІ. А для чого? А ви подумайте, була б проведена мобілізація так покірно, якщо б закликали ваших чоловіків воювати з мешканцями Донбасу і Луганська? Подумайте де логіка, якщо українська армія воює з російської , навіщо російським прикордонникам пропускати українських військових на свою територію, коли вони залишилися в оточенні під обстрілом без будь-якої допомоги? Командира, який вивів своїх солдатів і врятував найдорожче, ЖИТТЯ, звинувачується в дезертирстві і йому загрожує до 10 років в'язниці. Ви у этиж солдатів запитайте про справжні положення справ на сході! Коли не можеш керувати натовпом, покажи їй ворога і тоді вона підтримає будь-які твої ідеї. Ось вам і придумали винуватця всіх бід ПУТІНА, а в цей час , поки ви люто ненавидите ПУТІНА і збираєте гроші на бронежилети і каски, ваш уряд дерибанить залишки України. А ПРОСТО ТРЕБА БУЛО ДАТИ ЦИМ ОБЛАСТЯМ ПРОВЕСТИ РЕФЕРЕНДУМ ПРО ФЕДЕРАЛІЗАЦІЮ У СКЛАДІ УКРАЇНИ, Це право прописано в конституції України. І не було б цієї біди. Але якщо це відбувається , значить це комусь потрібно. КОМУ ЦЕ ПОТРІБНО?????МАТЕРІ УКРАЇНИ ЗУПИНІТЬ ЦЮ ДЕБІЛЬНУ ВІЙНУ!!!!!!
Людмила Показати IP 9 Серпня 2014 12:16
В нас іде війна. Хоч і неоголошена. Святий обовязок кожного -захищати Україну. Чому захищають тільки західні. центральні області? В Донбас прийшли дебіли, забирають бізнес. підривають все, вбивають. Здоровенні східняки тікають на Волинь. а волиняни масово йдуть захищати схід. Що це таке? Чи в Даунбасівців інша Україна? То хай виїжджають к чорту в Росію!Де ви, славнозвісні шахтарі і металурги?Як прийшлося захищати землю, то ви в кущі, а за вас хай бандери воюють?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus