USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Син, який має трьох дітей, просаджує гроші»: чому волинянин повідомив про замінування ігрового закладу

22 Листопада 2018 12:22
Кілька днів тому 55-річний волинянин повідомив про те, що в одному з розважальних закладів селища Ратне відбудеться вибух. На місце події одразу ж виїхали правоохоронці, однак вибухонебезпечних речовин не виявили.

До редакції Інформаційного агентсва Волинські Новини звернувся «замінувальник» Олександр Шобутович, який пояснив свій вчинок тим, що в тому ігровому закладі постійно грає його тридцятирічний син, програючи там гроші, тож він просто хотів, щоб заклад закрили.

«Мій тридцятирічний син вже дуже давно грає. Він має трьох дітей, а всі ми сім’єю кількості семи чоловік живемо на житловій площі 55 квадратних метрів. Син постійно ходить на ось ці автомати і програє гроші. Я його і забирав звідти, і просто не відпускав, але він все одно продовжує це робити. Останнього разу я заходив три рази, але син нецензурно мене послав», - пригадує чоловік.

Він пояснює, що коли подзвонив в поліцію і повідомив про замінування, то просто хотів припинити діяльність ігрового закладу.

«Коли подзвонив в поліцію, то я не казав, що замінував ігровий заклад, а просто повідомив про замінування ігрового закладу на вулиці Кузьміна у Ратному. До мене одразу ж передзвонили з поліції, і я підтвердив, що це дзвонив я. Відповівши на дзвінок, я одразу ж пішов до тих автоматів і сказав, що виклик був не правдивий», - розповідає волинянин.

Потому, каже Олександр Шобутович, правоохоронці склали на нього протокол, записали його показання, в яких він розповів, що повідомляв про замінування, а не те, що він сам замінував, також він пояснив правоохоронцям мотив свого вчинку. Зі слів волинянина, зараз його звинувачують в тому, що він повідомляв, ніби саме він замінував заклад. До того ж, кажуть, що його вичислили через телефон, а не він прийшов до правоохоронців сам.

Олександр Шобутович наголошує, що заклад після перерви в два дні і далі продовжує працювати.

«Зараз заклад знову працює. Я хочу, щоб заборонили ці ігрові автомати. Там включаються монітори, включається програма і робляться ставки. Хоч там і написано, що це «Спорт лото», але ніякого спорт лото там немає. Я просто не хочу, щоб повторився випадок десятирічної давності, коли через ігрові автомати повісився хлопчина. Можливо, тут закриють, то до Ковеля хоч буде важче доїжджати», - підсумував волинянин.

Зазначимо, що за фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від двох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 22 Листопада 2018 12:35
Люди не бійтеся писати заяви в поліцію,скарги,поліція промовчить,пишіть в прокуратуру і так далі.Чому ви терпите до останнього,поки дурниці наробите?!Чому у всіх біда,а один вирішив зробити хоть щось,а інші мовчать?!Поки ми всі не будемо дружні,то так і буде безлад в тій державі і в кожного в сім'ї!!!
123 Показати IP 22 Листопада 2018 12:58
Ігроманія - то страшна хвороба. Батько з відчаю вчинив так. Власникам цих закладів, які на цій хворобі та стражданнях родичів ігроманів, заробляють величезні гроші, ті гроші вилізуть боком. Батькові - хорошого адвоката і відбудеться легким переляком. Батькові треба було заявляти на сина за крадіжки, оскільки ігромани виносять все з хати, щоб зробити ставку.
Вася Показати IP 22 Листопада 2018 13:09
В Луцьку теж багато так званих "Спорт лото", " УНЛ"..і все "кришується"..печально..
нострадамус Показати IP 22 Листопада 2018 16:11
то нехай сина посадять. посидить подумає, може порозумнівшає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus