USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Mark: Екс-прем’єр міністр України, лідер Майдану Яценюк більше не проживає в Україні
28 Листопада 2016 17:29
0
Джерело: ua-banker.com.ua

Екс-прем'єр міністр України, лідер Майдану Арсеній Петрович Яценюк більше не проживає на території України, не має тут нерухомості і бізнесу (в тому числі акцій, частки, доходу). Це одна з головних причин чому Яценюк не подав декларації.
 
Дотримуючись інформації моїх джерел, в кінці вересня Яценюк вивіз своїх дочок до Вашингтона, де купив нерухомість, продавши в Україні будинок і кілька елітних квартир.
 
Також Яценюк позбувся частки в українських бізнес-проектах, в тому числі від бізнесу пов'язаного з бориспільським аеропортом і забезпеченням дьюті-фрі.
 
Його дружина і сам Арсеній Петрович приїжджають в Україну лише за крайньої необхідності, бажаючи залишатися непоміченими.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Чергова президентська прес-конференція відбулась 3 червня… Я до цього був на трьох — двічі у Януковича і раз в Порошенка.…
Журналіст Віталій Портніков у себе на сторінці у Фейсбук висловив думку, що єдиним правильним вирішенням політичної ситуації в країні можуть…
Джерело: "Конфликты и законы" Все уже сегодня поняли, что от высокого тарифа на тепло может спасти не столько счетчик на…
Коментарів: 4
ну Показати IP 28 Листопада 2016 20:14
і шо тут дивного
11121 Показати IP 29 Листопада 2016 10:48
Щурі починають покидати тонучий корабель.
ага Показати IP 29 Листопада 2016 17:43
коментар було видалено
Отто Показати IP 29 Листопада 2016 19:48
Волинські новини стали рупором кремлівських побрехеньок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus