USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86
Луцьк Екстремальний: ​Поєднати непоєднуване: роупджампінг на човнах, велосипедах та сноубордах
Є люди, які бояться поглянути вниз із вікна, що знаходиться, скажімо, на другому поверсі багатоповерхівки, а є й такі, кому підкорити висоту у півсотні метрів чи більше – заввиграшки. Однак, для справжніх любителів екстриму літати «без спецефектів» виявилось надто просто. Тому луцькі відчайдухи з ГО «Земля стрибків» та їх друзі навчились поєднувати незвичайне захоплення із різноманітними видами спорту, та іншими цікавими захопленнями.
Зокрема, у розпал зимових свят можна здійснити «круте піке» із дев’ятиповерхівки на сноуборді чи лижах.
У більш теплу пору року стрибунці обирають роликові ковзани або велосипед.
У спекотну літню пору можна стрибнути з будинку у ластах.
Є й любителі здійснити «сплав» бурхливими повітряними потоками на човні.

Для більш м’якого приземлення можна одночасно стрибнути з мотузкою та імпровізованим парашутом за спиною.
Ну а найбільші оригінали під час польоту можуть осідлати мітлу або «заграти» на гітарі.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
«Не роупджампінгом єдиним», - жартують молоді люди з молодіжної громадської організації «Земля стрибків», натякаючи на те, що іноді потрібно змінювати…
Подолати заплутані лабіринти вузькостей, зуміти протиснутися там, де, здавалося, зробити це зовсім неможливо, продовжувати рухатися вперед, незважаючи на втому і…
Луцькі роупджампери запрошують усіх вільних та відчайдушних зробити свій жовтень шаленим
Коментарів: 1
Павло Показати IP 13 Січня 2015 19:42
Ви - божевільні!!!! Вам що жити не хочеться? Ніколи і ні за які гроші не пішов би стрибати як ці придурки!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus