USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10
Олександр Гіль: Хід конем
Влад Стемпковський зробив хід конем, чи то пак, кандидатом в мери. Володимир Налькович зняли свою кандидатуру з мерських перегонів і тільки йому і його виборчому штабу відомо справжні причини. Ми можемо лише здогадуватися.
Звичайно, що риторика типу «погана комісія» і «провладний Романюк» вибрана не спорста але, безсумніву, не є головною причиною самого припинення боротьби. На моє глибоке переконання, як би я не ставився до Бондаря, але в нього був непоганий штаб, який робив, в основному, правильні кроки. Цей штаб користався реальною соціологією. Вона показувала, що Нальковича підтримує 19 – 22 % виборців, що означало, нехай і почесну, але поразку в боротьбі за мера. А чи була посада голови Луцької міськради дуже бажаною для Володимира Бондаря ? Це була спроба повернутися до великої політики, бо інших шляхів не існувало.
А тепер поглянемо на події в Києві. В Януковича вирішили, що місцеві вибори вони виграють. Це означає що регіонали готові до парламентських виборів в кінці березня 2011 року. Виборів за змішаною системою.
Місто Луцьк це цілісний мажоритарний округ на майбутніх парламентських виборах, які можуть стартувати вже через місяць! І знятися з виборів через «погану владу», стати «ображеним», «мучеником» це просто геніальний хід команди Бондаря. Хід на перемогу.
Що ж, шановні лучани, вітаю з стартом парламентської виборчої кампанії!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
В місяці вересні попався я на рекламу супутникового телебачення VIASAT. І так мені закортіло подивитися DISCOVERY з NATIONAL GEOGRAPHIC, що…
1 вересня 1939 року Німеччина розпочала війну проти Польщі. На початку серпня закинула мене доля на тиждень до тещі. Одного…
Недавно їхав я до Львова звичайним рейсовим «Еталоном». Було це в суботу зранку. В Луцьку пасажирів набралося якраз в акурат…
Коментарів: 1
Ястребок Показати IP 2 Листопада 2010 15:35
Да, ход хороший. И Бондар чел неглупый. Глупый не был бы ни нардепом, ни губернатором. Но светит ли Бондару что-то на парламентских выборах? Полагаю, гениальный ход, о котором написал уважаемый блоггер, Бондара запросто может не спасти - от поражения на этих выборах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus