USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[24 Лютого 2017 10:20] uspesnaledy8: Доброго ранку!

Скажіть, будь ласка, чи можна на сьогоднішній день батькам неповнолітньої дитини продати її квартиру та придбати на її ім`я садовий будинок з господарськими спорудами та не переводити його у житловий.

Заздалегідь дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Можна, якщо на це буде надано дозвіл відповідного органу опіки та піклування (саме на продаж). І якщо садовий будинок, який хочете придбати, по суті є житловим, а лише залишається садовим за статусом, тоді, допускаю, що орган опіки та піклування, обстеживши такий будинок, в комісійному порядку як виключення зможе надати такий дозвіл, якщо це буде в інтересах дитини.

Тут можна відійти від стереотипів інструкцій та керуватись передбаченим ч. 8 ст. 7 Сімейного кодексу України принципом максимально можливого урахування інтересів дитини.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus