USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[6 Травня 2016 14:35] Rich: Скажіть, будь ласка, які закони слід переглянути, щоб зареєструвати громадську організацію (в тому числі написати статут, протоколи та ін.) у 2016 році?
До якого органу у 2016 році слід звернутися, щоб зареєструвати громадську організацію?
Буду вдячна за відповідь!
Відповідь юриста:
Реєструють державні реєстратори, що знаходяться при відповідних місцевих радах. Слід ознайомитись із Законом України "Про громадські об'єднання" та Закон України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань" - в них детально прописане Ваше запитання.
Коментарів: 1
Мирослава Показати IP 6 Травня 2016 15:20
Доброго дня. Дайте будь-ласка розяснення чи є законодавча можливість отримати субсидію людині пенсіонеру в новопрдбаній квартирі вартістю більше 50 тис.грн., якщо одночасно ним була продана двохкімнатна квартира і придбана обнокімнатна. Пенсіонер зареєстрований в квартирі один і інших доходів, крім пенсії не отримує. Дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus