USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10
Світ вражає: Х-фактор: парад невизнаних
Суботній Х-фактор мене більше розчарував ніж порадував.

Не показали багатьох виступів – питання: для кого тоді шоу, якщо глядачі не побачити БАГАТО З ТОГО, ЩО ВІДБУВАЛСЯ НА ШОУ.

Місцями дуже дратували судді зі своїм невмілим нагнітанням інтриги: типу лякають, щоб потім несподівано сказати - ти пройшов… Виглядало незграбно і штучно.

У півфінал пройшло багато хоч і талановитих, проте дуже і дуже посередніх людей. Наприклад, геть не згідний з тим, що туди потрапили нецікавий Олександр Павлік, син Віктора Павліка чи зелена й невпевнена Тетяна Зотова

І головне: багато з тих, хто у попередньому турі зарекомендував себе як дуже яскравий, талановитий співак і точно з тим хвальоним «ікс-фактором», ПРОСТО НЕЗРОЗУМІЛО ЧОМУ ВИЛЕТІВ. Не показали їх виступів, не пояснили – ЧОМУ. Шкода.
Вирішив тут, на «ВН» зробити такий собі «парад невизнаних». Аби нагадати про ці талатни. Дуже вже вони класні були…

(до редакції: зробите можливість додавати кілька відео в одне повідоемлення – не «спамитиму» вам у стрічці )))

Отож: найбільше моє розчарування: пролетіла (і зовсім незрозуміло чому) шикарна Оксана Шавкун
Коментарів: 3
Дививсь Показати IP 18 Жовтня 2010 09:52
найбільше моє розчарування: пролетіла (і зовсім незрозуміло чому) шикарна Оксана Шавкун А чому пролетіла - 4 ТАК!
Tarantino до Дививсь Показати IP 18 Жовтня 2010 12:57
4 "так" було у відборі. А пролетіла вона на наступному турі. Відео - старіше, ніж суботня передача
kozak Oleg Показати IP 18 Жовтня 2010 15:10
Що до Павліка не погоджуюсь, попри те, що він виступає не най сильніше, але талант в його однозначно є, він виконував в соло дійсно складну пісню і взагалі як співак досить достойно виглядає, да ще сируватий, але пройшов він заслужено, ось хто мені не сподобався як виступає - це син Таісії Повалі, досить не впевнено, сиро, не цікаво... Жалко що вилетіла Сюзанна Абдулла, але вона цього заслужила, відчула сильною зіркою себе, така підготовлена і т.д., правильно що виперли її, але реально вона була досить сильною учасницею...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus